Asus A6KM-Q072
Asus A6KM-Q072
Máte někdo zkušenosti s tímto notebookem?? Děkuji zai nformace.
ahoj, prave dneska som ho doniesol domov, takze je to cerstve... ale z netu co som si zistoval info je len jedine minus to ze v biose je nejak spackane ACPI nasvenie kontroly spotreby a vo Windows SP2 to proste nejak baterka nezvlada.. precitaj si o tom nieco tu http://www.cdr.cz/a/16584 .. a kvoli tomuto problemu ze notas ide stale na 100% je obcas trosku hlucnejsi.. dufam ze Asus vida opravny patch na bios aby to vsetko islo tak ako ma
mam ho necelej tejden, tak jen par postrehu. Co se tyce konfigurace, tak je celkem dostacujici, zahral sem si tam i NFS carbon, Titan Quest a tak na 1024x768 medium ale jinak lepsi grafika by mu asi neuskodila. vydrz tak cca 2hodky bezny prace, wifi prijem tak standardni. je celkem hlucnej, kdyz jede na zdroj a takt na 2Ghz, tak se vetracek nezastavi, ale kdyz je podtaktovanej, tak je celkem tichej. Jinak celkem hodne topi, zdroj je po nekolikahodinovym pripojenim k nb docela dost rozhavenej. display je naprosto super. celkem neprijemna vec je tlacitko fn na miste ctrl pro lidi co hrajou hry ale jinak u me hojne vyuzivany. shrnuto, za ty penize sem hodne spokojenej a pekna brasna v cene taky potesi
ps sorry za stylizaci a navaznost vet. psal sem to, jak sem si na co vzpomel a uz se mi to nechce predelavat...
ps sorry za stylizaci a navaznost vet. psal sem to, jak sem si na co vzpomel a uz se mi to nechce predelavat...
Asus A6KM-Q072 / Turion 64 ML37 2Ghz, 1GB RAM, GeForce GO 7300 256MB, 100GB, DVD-RW, WIFI, BT
Ja ho mam doma asi 2 tejdny a muzu jen potvrdit ze hreje docela dost, ale rozjel jsem na tom dokonce Gothica 3ku coz jsem docela necekal a musim se pridat s tim fn ktere je naprosto strasne umistene uz mi z toho hrabe
Jo a pokud si chcete zahrat Fifu07 tak si neinstalujte nove ovladace protoze vam to pojede asi 4krat rychleji, jakoby vsichni dopovali a behali jako Asafa Powel
Jo a pokud si chcete zahrat Fifu07 tak si neinstalujte nove ovladace protoze vam to pojede asi 4krat rychleji, jakoby vsichni dopovali a behali jako Asafa Powel
Fikili píše:Ja ho mam doma asi 2 tejdny a muzu jen potvrdit ze hreje docela dost, ale rozjel jsem na tom dokonce Gothica 3ku coz jsem docela necekal a musim se pridat s tim fn ktere je naprosto strasne umistene uz mi z toho hrabe
Hele to s tim zrychlenim ty fify.. mě to dělá u nhl07.. ovladače mám původní.. a dělá to jen občas.. nevíte jak se toho zbavit?