zaheslovany HDD
zaheslovany HDD
ahoj nevite nahodou nekdo jak zjistim heslo na HDD nebo jak Zformatovat HDD na kerej neni pristup... v notebooku muj chytrej bracha zahesloval v biose HDD a nevi heslo ani on a pri zapnuti pred bootovanim chce zadat heslo HDD.. nejde snim nic udelat pomuze vymena HDD?... dekuji
Šikovný bratr.
Co jsem se dočetl, tak to vypadá na opravdovou legraci. Prý nejde použít disk ani nikde jinde a pr*** je, že když se pokusíte do toho notebooku strčit jiný disk tak je velká pravděpodobnost, že ho notebook zamkne taky.
http://www.pwcrack.com/harddisk.shtml Pokud je notebook v záruce, tak hurá do servisu. A nebo hledat, hledat... ale riziko co to přináší nechám na vlastním uvážení.

Bohužel jsem zjistil, že asi přehráním biosu se nic nevyřeší. A moje rada zní: SERVIS. Zkuste zavolat na jejich hot-line. Nemyslím si, že by si za to účtovali nějakou horentní sumu. Pokud je notebook v záruce tak si myslím, že to nebude až takový problém. Minimálně řeknou co s tím.
Lidé co vědí co s tím nebudou ve většině případů tyto informace moc publikovat a výrobci se s tím taky nebudou moc "chválit".
Lidé co vědí co s tím nebudou ve většině případů tyto informace moc publikovat a výrobci se s tím taky nebudou moc "chválit".