zaheslovany HDD
-
keksik332
zaheslovany HDD
ahoj nevite nahodou nekdo jak zjistim heslo na HDD nebo jak Zformatovat HDD na kerej neni pristup... v notebooku muj chytrej bracha zahesloval v biose HDD a nevi heslo ani on a pri zapnuti pred bootovanim chce zadat heslo HDD.. nejde snim nic udelat pomuze vymena HDD?... dekuji
-
Rexy
-
keksik332
Šikovný bratr.
Co jsem se dočetl, tak to vypadá na opravdovou legraci. Prý nejde použít disk ani nikde jinde a pr*** je, že když se pokusíte do toho notebooku strčit jiný disk tak je velká pravděpodobnost, že ho notebook zamkne taky.
http://www.pwcrack.com/harddisk.shtml Pokud je notebook v záruce, tak hurá do servisu. A nebo hledat, hledat... ale riziko co to přináší nechám na vlastním uvážení.
-
keksik332
-
keksik332
-
keksik332
Bohužel jsem zjistil, že asi přehráním biosu se nic nevyřeší. A moje rada zní: SERVIS. Zkuste zavolat na jejich hot-line. Nemyslím si, že by si za to účtovali nějakou horentní sumu. Pokud je notebook v záruce tak si myslím, že to nebude až takový problém. Minimálně řeknou co s tím.
Lidé co vědí co s tím nebudou ve většině případů tyto informace moc publikovat a výrobci se s tím taky nebudou moc "chválit".
Lidé co vědí co s tím nebudou ve většině případů tyto informace moc publikovat a výrobci se s tím taky nebudou moc "chválit".
-
keksik332