Compal HL90
Dobrý den, chci se vás zeptat kde jste objednávali HL 90 a jak jste byli s danou firmou spokojeni(dodání, reklamace...)? Už jsem si poskládal HL90, ale je tolik odkazu že nevím kde to objednat. nejlepší by myslím bylo přes www.vbi.cz ale tam me to prišlo o tisicovku dráž než ostatní. Děkuji moc.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, nevíte někdo jestli je funkční ten S-video výstup na boku počítače? jak je zalepenej takovym plastem? a nebo ta ext.anténa pro wifi? jaký ovladače použít případně jestli je někdo nemáte?
dík
dík
Compal JHL90 1680x1050
Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8400, 2233 MHz (8.5 x 263)
Kingston 4 GB DDR2-800 (5-5-5-18 @ 400 MHz)
GeForce 9600M GT (512 MB)
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
3DMARK06 - 4812
dak píše:pameti jsou gddr2. je to jedinej nedostatek tohodle notebooku...
jinak ty wifiny jsou vicemene stejny. lisej se jenom antenama (rozdil je jenom u novejch apcek)
někdo tady v tom threadu ale psal,že má GDDR3..a kamarád si objednává podobnou konfiguraci od aceru a tam má 9600gt GDDR3
a btw,rozdíl mezi DDR2 a DDR3 u grafik bude podstatný ne?
Naposledy upravil(a) Unown dne 14 zář 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
dostal jste už někdo k nb kupon o kterém se píše tady?
http://www.vbi.cz/skinbook.asp
Tomason píše:dostal jste už někdo k nb kupon o kterém se píše tady?
No ten kupon nedostanes len tak zadarmo, ale za 250 Kc. V konfiguratoru si musis objednat CNP panel...
Unown píše:dak píše:pameti jsou gddr2. je to jedinej nedostatek tohodle notebooku...
jinak ty wifiny jsou vicemene stejny. lisej se jenom antenama (rozdil je jenom u novejch apcek)
někdo tady v tom threadu ale psal,že má GDDR3..a kamarád si objednává podobnou konfiguraci od aceru a tam má 9600gt GDDR3
ja pri koupi zvazoval acer 5930g, ten ma 9600m GT s gddr3, ale davaj k tomu pomaly cpu (nehlede na jeho poruchovost a chatrnou konstrukci). rozdil zalezi na enginu, co na tom pojede. takovej source engine porebuje hlavne cpu/RAM. rozdil mezi gddr2 a 3 se da s dobrou chladici podlozkou dohnat taktem. ale ano, samozrejme by gddr3 byly lepsi, taky me mrzi, ze tam nejsou. ale jsem stale presvedcen, ze v tehle cenove kategorii je vykonostne hl90 to nejlepsi, co se da za beznych podminek sehnat
2milank3: prijde mi, ze na
Kód: Vybrat vše
www.notebooknamiru.cz
je to nejlevnejsi. a vzhledem k tomu, ze vse dodava pro vbi kvazar micro, tak je jedno odkud si to obednate
instalace OS
jeste k te instalaci os, objednal jsem si visty a sly nainstalovat bez jakehokoliv problemu, take me prijemne prekvapilo, ze primo z instalacniho dvd lze rozdelit hadr
dak píše:Unown píše:dak píše:pameti jsou gddr2. je to jedinej nedostatek tohodle notebooku...
ja pri koupi zvazoval acer 5930g, ten ma 9600m GT s gddr3, ale davaj k tomu pomaly cpu (nehlede na jeho poruchovost a chatrnou konstrukci). rozdil zalezi na enginu, co na tom pojede. takovej source engine porebuje hlavne cpu/RAM. rozdil mezi gddr2 a 3 se da s dobrou chladici podlozkou dohnat taktem. ale ano, samozrejme by gddr3 byly lepsi, taky me mrzi, ze tam nejsou. ale jsem stale presvedcen, ze v tehle cenove kategorii je vykonostne hl90 to nejlepsi, co se da za beznych podminek sehnat
2milank3: prijde mi, ze naKód: Vybrat vše
www.notebooknamiru.cz
je to nejlevnejsi. a vzhledem k tomu, ze vse dodava pro vbi kvazar micro, tak je jedno odkud si to obednate
kamarád si právě tento acer kupuje..snažim se ho pořád přesvědčit,aby si vzal tento VBI...
já si ho chci vzít..ještě sem psal raději na BVi přímo,aby mi zjistili,jaká tam ta grafika opravdu je...je to opravdu škoda mno,že tam je jenom GDDR2 ale snad mě to u paření nebude nějak vadit...
a jak jste jinak s VBI spokojeni?jak tam probíhají reklamace?jsou ochotní?
díky moc a už se na něj těšim.