Compal HL90
-
Nacek
- občas něco napíše
-
milank3
- občas něco napíše
Dobrý den, chci se vás zeptat kde jste objednávali HL 90 a jak jste byli s danou firmou spokojeni(dodání, reklamace...)? Už jsem si poskládal HL90, ale je tolik odkazu že nevím kde to objednat. nejlepší by myslím bylo přes https://www.vbi.cz ale tam me to prišlo o tisicovku dráž než ostatní. Děkuji moc.
-
Nacek
- občas něco napíše
Lidi, nevíte někdo jestli je funkční ten S-video výstup na boku počítače? jak je zalepenej takovym plastem? a nebo ta ext.anténa pro wifi? jaký ovladače použít případně jestli je někdo nemáte?
dík
dík
Compal JHL90 1680x1050
Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8400, 2233 MHz (8.5 x 263)
Kingston 4 GB DDR2-800 (5-5-5-18 @ 400 MHz)
GeForce 9600M GT (512 MB)
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
3DMARK06 - 4812
-
ineya
-
Tomason
- občas něco napíše
-
__BrkO__
- občas něco napíše
-
ineya
-
Unown
- občas něco napíše
někdo tady v tom threadu ale psal,že má GDDR3..a kamarád si objednává podobnou konfiguraci od aceru a tam má 9600gt GDDR3dak píše:pameti jsou gddr2. je to jedinej nedostatek tohodle notebooku...
jinak ty wifiny jsou vicemene stejny. lisej se jenom antenama (rozdil je jenom u novejch apcek)
a btw,rozdíl mezi DDR2 a DDR3 u grafik bude podstatný ne?
Naposledy upravil(a) Unown dne 14 zář 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
-
dak
ja pri koupi zvazoval acer 5930g, ten ma 9600m GT s gddr3, ale davaj k tomu pomaly cpu (nehlede na jeho poruchovost a chatrnou konstrukci). rozdil zalezi na enginu, co na tom pojede. takovej source engine porebuje hlavne cpu/RAM. rozdil mezi gddr2 a 3 se da s dobrou chladici podlozkou dohnat taktem. ale ano, samozrejme by gddr3 byly lepsi, taky me mrzi, ze tam nejsou. ale jsem stale presvedcen, ze v tehle cenove kategorii je vykonostne hl90 to nejlepsi, co se da za beznych podminek sehnatUnown píše:někdo tady v tom threadu ale psal,že má GDDR3..a kamarád si objednává podobnou konfiguraci od aceru a tam má 9600gt GDDR3dak píše:pameti jsou gddr2. je to jedinej nedostatek tohodle notebooku...
jinak ty wifiny jsou vicemene stejny. lisej se jenom antenama (rozdil je jenom u novejch apcek)
2milank3: prijde mi, ze na
Kód: Vybrat vše
www.notebooknamiru.cz-
Patizon
- občas něco napíše
instalace OS
jeste k te instalaci os, objednal jsem si visty a sly nainstalovat bez jakehokoliv problemu, take me prijemne prekvapilo, ze primo z instalacniho dvd lze rozdelit hadr
-
Unown
- občas něco napíše
kamarád si právě tento acer kupuje..snažim se ho pořád přesvědčit,aby si vzal tento VBI...dak píše:ja pri koupi zvazoval acer 5930g, ten ma 9600m GT s gddr3, ale davaj k tomu pomaly cpu (nehlede na jeho poruchovost a chatrnou konstrukci). rozdil zalezi na enginu, co na tom pojede. takovej source engine porebuje hlavne cpu/RAM. rozdil mezi gddr2 a 3 se da s dobrou chladici podlozkou dohnat taktem. ale ano, samozrejme by gddr3 byly lepsi, taky me mrzi, ze tam nejsou. ale jsem stale presvedcen, ze v tehle cenove kategorii je vykonostne hl90 to nejlepsi, co se da za beznych podminek sehnatUnown píše:někdo tady v tom threadu ale psal,že má GDDR3..a kamarád si objednává podobnou konfiguraci od aceru a tam má 9600gt GDDR3dak píše:pameti jsou gddr2. je to jedinej nedostatek tohodle notebooku...
2milank3: prijde mi, ze naje to nejlevnejsi. a vzhledem k tomu, ze vse dodava pro vbi kvazar micro, tak je jedno odkud si to obednateKód: Vybrat vše
www.notebooknamiru.cz
já si ho chci vzít..ještě sem psal raději na BVi přímo,aby mi zjistili,jaká tam ta grafika opravdu je...je to opravdu škoda mno,že tam je jenom GDDR2
a jak jste jinak s VBI spokojeni?jak tam probíhají reklamace?jsou ochotní?
díky moc a už se na něj těšim.
-
kiwibibo
- občas něco napíše
-
Raduzz
- občas něco napíše