Jee, to mi spadl šutrak ze srdce.Neta76 píše:Na 99% tam bude záslepka:
COMPAL FL90
mam pustenej notas od cca 18 hodin a od osmi sem na netu.
teplota CPU: 51 stupnu , GPU: 62 stupnu , hadr: 44 stupnu - dle everestu... neni tady zadne horke misto ktere by bylo neprijemne. takze v pohode... kdyz pudu hrat WoW tak potom napisu az skoncim jake budou potom...
EDIT: pri zatezi CPU: 63 stupnu, GPU: 73 stupnu, hadr: 47 stupnu
teplota CPU: 51 stupnu , GPU: 62 stupnu , hadr: 44 stupnu - dle everestu... neni tady zadne horke misto ktere by bylo neprijemne. takze v pohode... kdyz pudu hrat WoW tak potom napisu az skoncim jake budou potom...
EDIT: pri zatezi CPU: 63 stupnu, GPU: 73 stupnu, hadr: 47 stupnu
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
-
- občas něco napíše
Dave21 píše:Mám problém s rou Rainbow Six Vegas: Po různě dlouhých intervalech dochází ke krátkému zaseknutí, objeví se modrá obrazovka (bohužel je hustě popsaná a nestíhám to přečíst, protože se objeví na krátko) a pak se komp restartuje. Stihl jsem snad přečístněco o hardwaru, ovladačích či BIOSu. Prostě to asi dává takovou tu universální hlášku. Kontaktovat svýho výrobce a tak. Nevíte čím by to mohlo být? Přehřátí grafiky? Procesor má v zátěži kolem 70-75 stupňů. AZatím to nijak extra nevadí, dělá to jen tahle hra. Ovladače mám aktuální.
možna to bude crackem
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForce 8600M GT 256MB, 3 GB RAM, 120 GB Fujitsu 5400 rpm
Crabik píše:U_Phone: TPM je zbytecnost. Na ochranu dat nepotrebujes mit cip. To vyresis softwarove a bude to mene otravne.
To jsem taky nikdy netvrdil ...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje ...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?
U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil ...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje ...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?
mam stejny problem...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
skejpa píše:U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil ...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje ...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?
mam stejny problem...
Na jedno musí bejt nainstalovaná utilita Smart Batery a druhé tlačítko jde zmáčknout jenom když je noťas vypnutej - pustí šťávu do USB, aniž by byl zapnutej
Re: Robson
Arcon píše:Neprisel uz nekdo jak rozjet Robson modul kdyz mate vykrcnik ve spravci zarizeni? neco krome preinstalace windows
Technik mi zarytě tvrdí že reinstalací se vše vyřeší - kecá ptz. jsem to reinstaloval asi 4x. Prostě Intel a Mrkvosoft nemaj vyřešenou podporu modulu v x64 Vistách.