Jee, to mi spadl šutrak ze srdce.Neta76 píše:Na 99% tam bude záslepka:
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Dave21 píše:Mám problém s rou Rainbow Six Vegas: Po různě dlouhých intervalech dochází ke krátkému zaseknutí, objeví se modrá obrazovka (bohužel je hustě popsaná a nestíhám to přečíst, protože se objeví na krátko) a pak se komp restartuje. Stihl jsem snad přečístněco o hardwaru, ovladačích či BIOSu. Prostě to asi dává takovou tu universální hlášku. Kontaktovat svýho výrobce a tak. Nevíte čím by to mohlo být? Přehřátí grafiky? Procesor má v zátěži kolem 70-75 stupňů. AZatím to nijak extra nevadí, dělá to jen tahle hra. Ovladače mám aktuální.
Crabik píše:U_Phone: TPM je zbytecnost. Na ochranu dat nepotrebujes mit cip. To vyresis softwarove a bude to mene otravne.
U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje
...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?
skejpa píše:U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje
...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?
mam stejny problem...
Arcon píše:Neprisel uz nekdo jak rozjet Robson modul kdyz mate vykrcnik ve spravci zarizeni? neco krome preinstalace windows
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů