S96S
cena,disk
prave ze vim ze je to nejlevnejsi na bohemii...ale jedna se o barebone, tzn. ze s tim nema VBI co spolecneho. Muzu se ale samozrejme mylit. Ten novy Seageate se zda celkem v klidu(koupil bych ale jen 80GB), proto bych mozna necekal nez to na notebooknamiru.cz daji k dispozici a koupil to rovnou pres vbi.cz...cenu si vsak budu muset vyhadat...
On je v tom oznaceni bordel. Ono to ma zrejme byt oznaceni pro VBI verzi a pro non-VBI verzi. Mam dojem, ze oznaceni HEL80 je pro compalovskou verzi a oznaceni EL80 pro VBI verzi. Podobne to bude u IFL90 (Compal) a FL90 (VBI).
Ovsem to, ze na vbi.cz je oznaceni HEL80 smotane s oznacenim FL91, tak to opravdu netusim, co to ma znamenat.
Ovsem to, ze na vbi.cz je oznaceni HEL80 smotane s oznacenim FL91, tak to opravdu netusim, co to ma znamenat.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
chm?
nemelo nahodou VBI mit ty notebooky S GT kartama FL90 v polovine cervna?? .. tak nejak to tu taky bylo . .uz mi s tema terminama jdou zase na nervy .. a GS-only uz by byl totalni darebacina . . dystak holt ze slovenska no ;)
sakra zas zpozdeni??!
tak prave jsem volal s prodejcem primo z vbi a rekl, ze vcera mela byt dostupnost FL90 2-3 tydny(GT verze na konci prazdnin), ale ze dneska naskocila na intelu lhuta neznama. Takze buhvi kdy to bude...asi koupim S96S a pak se budu uzirat ze ta GTckova verze compalu je
Vyčkávat
Udělej to jako já,teď se jenom tak rozhlížím a koupím si ho v zimě v únoru až spadnou ceny a budou s ním mít lidi zkušenosti,jelikož nestuduju,tak nechvátám a kdo si počká,ten se dočká.Něco jiného je pokud jej člověk potřebuje akutně což není můj případ
No sice to sem nepatří, ale je možný že všechny ty fota FL90 jsou jenom předprodukční vzorky, když porovnáte FT00 tady: http://www.xoticpc.com/product_info.php ... ts_id/1984 a potom v tomhle .pdf: http://www.itradeone.de/pdfs/V810713.pdf tak zjistíte že jsou úplně jinčí ale já už radši mlčim. těch spekulací je už dost.
Re: sakra zas zpozdeni??!
Sollozzo píše:...GT verze na konci prazdnin...
Jsem si to musel přečíst 3x, než jsem tomu uvěřil. Je to škoda, ale tak dlouho se mi fakt čekat nechce. Práce dost a potřebuju ho. Těch 16 pixel mršek se nějak oželí...
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
nevim
je mozny ho koupit jinde? .. v nemecku .. na slovensku sem koukal, ze moc nic .. v zahranici ( nasel sem akorat xoticPC, kterej je schopnej ho prodat .. za silenou sumu teda a nevim jak se zarukou, ale prodat by nejspis sel .. neni jina moznost nez cekat na tyhle brzdy?