S96S
cena,disk
prave ze vim ze je to nejlevnejsi na bohemii...ale jedna se o barebone, tzn. ze s tim nema VBI co spolecneho. Muzu se ale samozrejme mylit. Ten novy Seageate se zda celkem v klidu(koupil bych ale jen 80GB), proto bych mozna necekal nez to na notebooknamiru.cz daji k dispozici a koupil to rovnou pres vbi.cz...cenu si vsak budu muset vyhadat...
On je v tom oznaceni bordel. Ono to ma zrejme byt oznaceni pro VBI verzi a pro non-VBI verzi. Mam dojem, ze oznaceni HEL80 je pro compalovskou verzi a oznaceni EL80 pro VBI verzi. Podobne to bude u IFL90 (Compal) a FL90 (VBI).
Ovsem to, ze na vbi.cz je oznaceni HEL80 smotane s oznacenim FL91, tak to opravdu netusim, co to ma znamenat.
Ovsem to, ze na vbi.cz je oznaceni HEL80 smotane s oznacenim FL91, tak to opravdu netusim, co to ma znamenat.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
chm?
nemelo nahodou VBI mit ty notebooky S GT kartama FL90 v polovine cervna?? .. tak nejak to tu taky bylo . .uz mi s tema terminama jdou zase na nervy .. a GS-only uz by byl totalni darebacina . . dystak holt ze slovenska no ;)
sakra zas zpozdeni??!
tak prave jsem volal s prodejcem primo z vbi a rekl, ze vcera mela byt dostupnost FL90 2-3 tydny(GT verze na konci prazdnin), ale ze dneska naskocila na intelu lhuta neznama. Takze buhvi kdy to bude...asi koupim S96S a pak se budu uzirat ze ta GTckova verze compalu je ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Vyčkávat
Udělej to jako já,teď se jenom tak rozhlížím a koupím si ho v zimě v únoru až spadnou ceny a budou s ním mít lidi zkušenosti,jelikož nestuduju,tak nechvátám a kdo si počká,ten se dočká.Něco jiného je pokud jej člověk potřebuje akutně což není můj případ ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
No sice to sem nepatří, ale je možný že všechny ty fota FL90 jsou jenom předprodukční vzorky, když porovnáte FT00 tady: http://www.xoticpc.com/product_info.php ... ts_id/1984 a potom v tomhle .pdf: http://www.itradeone.de/pdfs/V810713.pdf tak zjistíte že jsou úplně jinčí
ale já už radši mlčim. těch spekulací je už dost.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Re: sakra zas zpozdeni??!
Sollozzo píše:...GT verze na konci prazdnin...
Jsem si to musel přečíst 3x, než jsem tomu uvěřil. Je to škoda, ale tak dlouho se mi fakt čekat nechce. Práce dost a potřebuju ho. Těch 16 pixel mršek se nějak oželí...
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
nevim
je mozny ho koupit jinde? .. v nemecku .. na slovensku sem koukal, ze moc nic .. v zahranici ( nasel sem akorat xoticPC, kterej je schopnej ho prodat .. za silenou sumu teda a nevim jak se zarukou, ale prodat by nejspis sel .. neni jina moznost nez cekat na tyhle brzdy?