Takže už to vypadá slibně... Inu vydržím, ale i tak je těch několik dní znatelných, přecijen každý den bez notebooku je utrpení, pač jsem starý už prodal
COMPAL FL90
Zajímalo by me, za jak dlouho slevní procesory na www.vbi.cz, protože Intel oficiálně slevňoval. Myslíte že to bude během tohoto týdne?
-
krakatoa
Re: Nove Sasi
vesely píše:Na notebooknamiru.cz uz nabizeji verzi 2!
Ano nabízejí notebooknamiru je první.
Ale to bude jen nějaké chybka...snad
-
Duchna
fyzicky na sklade nebude skorej ako toho spominaneho 20teho.. teda hovorim o NTBnamieru.sk cize to iste plati asi aj o cz stranke,
este by ma zaujmalo ci ta v.2 v takej farbe ako je na fotke, ta sa mi paci viac ako v.1 a nejko mi na viku chyba webka
a tu citacku otlackou prstou ties nejak nevidim..hehe.. no uvidime co z toho bude, ja ho objednavam, potom napisem
este by ma zaujmalo ci ta v.2 v takej farbe ako je na fotke, ta sa mi paci viac ako v.1 a nejko mi na viku chyba webka
-
Duchna
len pre info, stoji minimalne za porovnanie :
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
cena z DPH 56 116,-
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
Celkom s DPH 46 635,-
uuuuuplne ten isty notas o 10000 lacnejsi?????? v tom nieco bude...co vy na to???
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
cena z DPH 56 116,-
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
Celkom s DPH 46 635,-
uuuuuplne ten isty notas o 10000 lacnejsi?????? v tom nieco bude...co vy na to???
-
wayfarer
Duchna píše:.. v tom nieco bude...co vy na to???
co by bolo? vyssi zisk pre lamky... a este to ze nejako sa poniektorym neraci zlacnit t7700 a t7500
a k FL90:
obchodnici ma uz fakt s*eru s tym oj*bavanim.. koncom augusta.. zaciatkom septembra... v polovici septembra... 20.semtembra... najskor 20. septembra... dostupne od 1.10.07 ..atd
ja napr. book musim kupit do konca septembra. tak vyzera ze kupim alternativu.
PS - a este to ma sere ze nie je jediny hodnoverny clovek (myslym predajcov, dovozcov, samotne vbi) ktory povie - "tak to je"... a tak to bude... samy oj*bovak.
-
Duchna
Taky sem potreboval tedka notas, ale rekli mi na www.notebookynamiru.cz ze verze 1 i verze 2 prijdou 19.9. takze beru hned verzi 2. A navic ze budou nejprve uspokojovat zákazníky předemnou, takze jeste tyden po dodavce nez ho dostanu domu. Hymlhergotdonrvetrkruncajselement