COMPAL FL90
Zajímalo by me, za jak dlouho slevní procesory na www.vbi.cz, protože Intel oficiálně slevňoval. Myslíte že to bude během tohoto týdne?
Re: Nove Sasi
vesely píše:Na notebooknamiru.cz uz nabizeji verzi 2!
Ano nabízejí notebooknamiru je první.
ihned jsem ji objednal , akorát nevím co má znamenat ta fotogalerie...ty snímky vůbec nedpovídají výbavě šasi v.2( např.: camera chybí)
Ale to bude jen nějaké chybka...snad
fyzicky na sklade nebude skorej ako toho spominaneho 20teho.. teda hovorim o NTBnamieru.sk cize to iste plati asi aj o cz stranke,
este by ma zaujmalo ci ta v.2 v takej farbe ako je na fotke, ta sa mi paci viac ako v.1 a nejko mi na viku chyba webka a tu citacku otlackou prstou ties nejak nevidim..hehe.. no uvidime co z toho bude, ja ho objednavam, potom napisem
este by ma zaujmalo ci ta v.2 v takej farbe ako je na fotke, ta sa mi paci viac ako v.1 a nejko mi na viku chyba webka a tu citacku otlackou prstou ties nejak nevidim..hehe.. no uvidime co z toho bude, ja ho objednavam, potom napisem
len pre info, stoji minimalne za porovnanie :
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
cena z DPH 56 116,-
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
Celkom s DPH 46 635,-
uuuuuplne ten isty notas o 10000 lacnejsi?????? v tom nieco bude...co vy na to???
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
cena z DPH 56 116,-
4GB ram
160GB 7200disk
wifi, bluetooth, bez OS
Celkom s DPH 46 635,-
uuuuuplne ten isty notas o 10000 lacnejsi?????? v tom nieco bude...co vy na to???
Duchna píše:.. v tom nieco bude...co vy na to???
co by bolo? vyssi zisk pre lamky... a este to ze nejako sa poniektorym neraci zlacnit t7700 a t7500
a k FL90:
obchodnici ma uz fakt s*eru s tym oj*bavanim.. koncom augusta.. zaciatkom septembra... v polovici septembra... 20.semtembra... najskor 20. septembra... dostupne od 1.10.07 ..atd
ja napr. book musim kupit do konca septembra. tak vyzera ze kupim alternativu.
PS - a este to ma sere ze nie je jediny hodnoverny clovek (myslym predajcov, dovozcov, samotne vbi) ktory povie - "tak to je"... a tak to bude... samy oj*bovak.
Taky sem potreboval tedka notas, ale rekli mi na www.notebookynamiru.cz ze verze 1 i verze 2 prijdou 19.9. takze beru hned verzi 2. A navic ze budou nejprve uspokojovat zákazníky předemnou, takze jeste tyden po dodavce nez ho dostanu domu. Hymlhergotdonrvetrkruncajselement