toshiba (lenovo) cca 750€ pre studentku
Zdravim, já mám doma asi měsíc A660-135 a jsem s ním spokojený. Konstrukce je poměrně kvalitní (přijde mi docela pevná na NB za 22tis.). Píše se mi na něm dobře, zvuk nadstandartní. Pokud ti jde o design tak ten se taky povedl + další výhody, ale o těch si můžeš přečíst všude. Zaměřim se spíš na nevýhody o kterých se nikde nedočteš: lesklý displej (když ho používám doma tak to moc nevadí), slabší výdrž (těch 4:15 co uváděj je úplný nesmysl - spíš 2,5 hod, když na něm dělaš něco hodně nenáročnýho jakože spíš nic tak 3hod), hodně předinstalovanýho softwaru (ten je ale dneska ve všem) a hlučnější a pomalý harddisk - nejslabší část NB. Kdyby si o něm chtěla víc info tak se zeptej.
J3lda dakujem za info....este by som sa opytala na kameru, ci je to aspon taky lepsi priemer. S tou vydrzou pri baterii som to tak cakala, kedze na zahranicnych strankach som o tom nieco nasla, takze viac ako 3 hodiny ani necakam. Este mozno taka otazka, medzi akymi NB si sa rozhodoval ty a preco si si nakoniec vybral tuto toshibu. Tak vdaka
S kamerou ti asi moc neporadim. Nemůžu ji porovnávat, protože jsem nikdy žádnou jinou neviděl.
Já jsem si řekl z jakých značek budu vybírat: Lenovo, Toshiba, Apple a Sony. Apply jsem si mohl rovnou škrtnout, protože jsou moc drahý. Z Lenovo mě zaujaly Y550p a Y560. Y550p jsem ale zamítli po tom co jsem ho viděl na vlastní oči (parametrově je skvělý ale kontrukcí už moc ne). Y560 jsem zavrhl kvůly ceně a že čtyřjádro nepotřebuju. U Sony mě zaujal EB1S1E/WI, který je moc dobrý a nemám důvod proč jsem si ho nakonec nevybral. Je téměř totožný s A660. U Toshib mě zaujaly A660-135 a L650-10H. A660 to vyhrála kvůly lepší zpracovanosti řady. Asusy mě v téhle cenové kategorii nezaujaly, ale neříkám že u jiných značek by si nenašla lepšího NB. Slyšel jsem, že je nějáky dobrý i kvalitní Acer za 21tis., ale já tuto značku už dávno zavrhl i když se už prý dnes hodně zlepšili.
Já jsem si řekl z jakých značek budu vybírat: Lenovo, Toshiba, Apple a Sony. Apply jsem si mohl rovnou škrtnout, protože jsou moc drahý. Z Lenovo mě zaujaly Y550p a Y560. Y550p jsem ale zamítli po tom co jsem ho viděl na vlastní oči (parametrově je skvělý ale kontrukcí už moc ne). Y560 jsem zavrhl kvůly ceně a že čtyřjádro nepotřebuju. U Sony mě zaujal EB1S1E/WI, který je moc dobrý a nemám důvod proč jsem si ho nakonec nevybral. Je téměř totožný s A660. U Toshib mě zaujaly A660-135 a L650-10H. A660 to vyhrála kvůly lepší zpracovanosti řady. Asusy mě v téhle cenové kategorii nezaujaly, ale neříkám že u jiných značek by si nenašla lepšího NB. Slyšel jsem, že je nějáky dobrý i kvalitní Acer za 21tis., ale já tuto značku už dávno zavrhl i když se už prý dnes hodně zlepšili.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“