Zdravím Vás!
rad bych vas pozadal o radu jaky nb koupit
pro projekcni praci v AutoCADu2009+ nejake rendery v Artlantisu
nb by mel byt do 15 000.- pokud mozno a s co mozna nejvetsim HDD
obcas i pro nejakou tu hru ale nic vazneho.
diky Vam za vsechny rady!
NB pro AutoCAD2009
Do této ceny si můžeš koupit cokoliv. Všechno to bude mít LCD s 1366x768 (na CAD hrůza). Vyber si ntb podle velikosti disku a máš to. Stroje pro CAD začínají krapet výše.
Pozn.: není úplně ideální mít vše v ntb (poškození pádem, krádež...). Vhodnější je mít třeba menší interní disk a k tomu externí na práci.
Pozn.: není úplně ideální mít vše v ntb (poškození pádem, krádež...). Vhodnější je mít třeba menší interní disk a k tomu externí na práci.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
napr. HP 4520s by nemusel byt zly http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-d184604.htm (pripadne lacnejsia verzia bez OS http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-cha ... 184594.htm) ale na CAD ma dost male vertikalne rozlisenie. na dlhsiu pracu v CADe by som odporucal k tomu dokupit lcd monitor s vyssim rozlisenim. vyssie rozlisenie je v tejto cene len na vacsich a tazsich 17" notebookoch.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Co se týče Cadu - šlape v podstatě skoro na všem. Tedy pokud nebudeš dělat v 3d nějaký propracovaný modely. Jinak já mám 3 roky starej noťas za 11tisíc a šlape mi tam Cad 2008 v pohodě. Typuju že s Cadem začínáš a tak nebudeš mít šílený výkresy se stovkama hladin a desetitisícema čar. Po výkonový stránce bych se toho moc nebál. Alespoň takový mám s ním zkušenosti já. A i to rozlišení se dá přežít - jedu na 1280x800 a zatim sem vždycky narýsoval co sem potřeboval i v projekční kanceláři.
Nevím jestli je "cena pod 20k" s DPH či bez ní (zvlášť, když to chceš do práce), takže si dovolím dát tip na ntb s cenou pod 20k (bez daně)
HP ProBook 6550b. Velký HDD, ještě únosná velikost LCD, vyšší rozlišení, dedikovaná grafika...
HP ProBook 6550b. Velký HDD, ještě únosná velikost LCD, vyšší rozlišení, dedikovaná grafika...
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Zpět na „Jaký vybrat notebook“