Zdravím Vás!
rad bych vas pozadal o radu jaky nb koupit
pro projekcni praci v AutoCADu2009+ nejake rendery v Artlantisu
nb by mel byt do 15 000.- pokud mozno a s co mozna nejvetsim HDD
obcas i pro nejakou tu hru ale nic vazneho.
diky Vam za vsechny rady!
NB pro AutoCAD2009
Do této ceny si můžeš koupit cokoliv. Všechno to bude mít LCD s 1366x768 (na CAD hrůza). Vyber si ntb podle velikosti disku a máš to. Stroje pro CAD začínají krapet výše.
Pozn.: není úplně ideální mít vše v ntb (poškození pádem, krádež...). Vhodnější je mít třeba menší interní disk a k tomu externí na práci.
Pozn.: není úplně ideální mít vše v ntb (poškození pádem, krádež...). Vhodnější je mít třeba menší interní disk a k tomu externí na práci.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
napr. HP 4520s by nemusel byt zly http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-d184604.htm (pripadne lacnejsia verzia bez OS http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-cha ... 184594.htm) ale na CAD ma dost male vertikalne rozlisenie. na dlhsiu pracu v CADe by som odporucal k tomu dokupit lcd monitor s vyssim rozlisenim. vyssie rozlisenie je v tejto cene len na vacsich a tazsich 17" notebookoch.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Co se týče Cadu - šlape v podstatě skoro na všem. Tedy pokud nebudeš dělat v 3d nějaký propracovaný modely. Jinak já mám 3 roky starej noťas za 11tisíc a šlape mi tam Cad 2008 v pohodě. Typuju že s Cadem začínáš a tak nebudeš mít šílený výkresy se stovkama hladin a desetitisícema čar. Po výkonový stránce bych se toho moc nebál. Alespoň takový mám s ním zkušenosti já. A i to rozlišení se dá přežít - jedu na 1280x800 a zatim sem vždycky narýsoval co sem potřeboval i v projekční kanceláři. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nevím jestli je "cena pod 20k" s DPH či bez ní (zvlášť, když to chceš do práce), takže si dovolím dát tip na ntb s cenou pod 20k (bez daně)
HP ProBook 6550b. Velký HDD, ještě únosná velikost LCD, vyšší rozlišení, dedikovaná grafika...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
HP ProBook 6550b. Velký HDD, ještě únosná velikost LCD, vyšší rozlišení, dedikovaná grafika...
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Zpět na „Jaký vybrat notebook“