G53 po sprše..koupě FX603 prosím poradite?
Je to Tvoje volba samozřejmě.Ano chápu špatná zkušenost s jedním vadným výrobkem a důvěra je pryč.Ovšem servis mimo naši republiku bych neakceptoval.Co takhle nějaká Lková Toshiba? Třeba model L650 1PT.Cena cca 15.5k a kvalita i výkon na úrovni.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
zdruv..tak jsem kukal na tu L650 a eee jaksik to neni muj styl. Každopadně jsem od znameho vyžebral z obchodu na zapujčeni tu FX603 na 2 tydny. Zatim na ni funguju a jede to solidně. Je fakt že mi ta konstrukce připomina trochu Trabanta ne designove ale tvrdost plastu je jak z bakelitu. takove daloby se řict měkke ale zase licujou perfektně nikde nic nevrže ani nejsou nikde žadne mezery. Vykon je dostačujíci a to poznam i třeba při tvorbě hudby ve FL kde CPU hraje celkem duležitou roli ve spožděni v milisekundach. Zvlada to bezvadně. Ale jak řikam vykon ma za ty prachy slušny ale určitě to neni NB do pořadneho terenu to bych měl strach že se mi z batohu vysypou šroubky. Zlata G53 to byl masiv. S tím jsem pomalu mohl dělat podložku pod květinač. No uvidime. Vemu tu 603 na par tvrdších cest. Jelikož dělam sitaře tudíš servery, sitě prostě vše kolem servru a sití a zabezpečeni musim mnohdy zdolavat ruzne extremy i s NB. Tož vemu tu 603 sebou. Do větru, do prachu, do horka a vlhka no a uvidime co se stane. Mam to od něj povolene takže ji dam zahul....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“