G53 po sprše..koupě FX603 prosím poradite?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 05 bře 2011 20:39

Je to Tvoje volba samozřejmě.Ano chápu špatná zkušenost s jedním vadným výrobkem a důvěra je pryč.Ovšem servis mimo naši republiku bych neakceptoval.Co takhle nějaká Lková Toshiba? Třeba model L650 1PT.Cena cca 15.5k a kvalita i výkon na úrovni.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

elerodo
občas něco napíše

Příspěvekod elerodo » 05 bře 2011 20:57

jo s tim servisem v polsku to jsou exoti. na ten nb co jsi mi ted poslal kuknu. ted mi ale volali z prace takze musim letet. ach jo magori pri sobote. jeste stesti ze jsem si nedal zadnou pulecku. heh. ok chlapi tak zatim cus a dobrou.

elerodo
občas něco napíše

Příspěvekod elerodo » 06 bře 2011 18:41

zdruv..tak jsem kukal na tu L650 a eee jaksik to neni muj styl. Každopadně jsem od znameho vyžebral z obchodu na zapujčeni tu FX603 na 2 tydny. Zatim na ni funguju a jede to solidně. Je fakt že mi ta konstrukce připomina trochu Trabanta ne designove ale tvrdost plastu je jak z bakelitu. takove daloby se řict měkke ale zase licujou perfektně nikde nic nevrže ani nejsou nikde žadne mezery. Vykon je dostačujíci a to poznam i třeba při tvorbě hudby ve FL kde CPU hraje celkem duležitou roli ve spožděni v milisekundach. Zvlada to bezvadně. Ale jak řikam vykon ma za ty prachy slušny ale určitě to neni NB do pořadneho terenu to bych měl strach že se mi z batohu vysypou šroubky. Zlata G53 to byl masiv. S tím jsem pomalu mohl dělat podložku pod květinač. No uvidime. Vemu tu 603 na par tvrdších cest. Jelikož dělam sitaře tudíš servery, sitě prostě vše kolem servru a sití a zabezpečeni musim mnohdy zdolavat ruzne extremy i s NB. Tož vemu tu 603 sebou. Do větru, do prachu, do horka a vlhka no a uvidime co se stane. Mam to od něj povolene takže ji dam zahul....

Zpět na „Jaký vybrat notebook“