sirius1983 píše:mobilcarl: Až tak, jo???
no jasně...ty vole, tak den byl nanic a najednou čtu tohle...navíc musím koupit nějaký hadřík na monitor, páč jsem ho ještě poprskal...sry za OT
Ombre11 píše:někde sem tu viděl odkaz na graf. karty kde byly vypsány typy a jaké hry zvladnou od starsich her po ty co teprve budou, ale ted ho nemohu najít, může mi ho tu nekdo hodit, dekuji moc
Trniman píše:Ješte na mne pamatujete? Kvalita MSI a t.d. Omluovam se ale zase vas zklamu. Přesto že nb zaply skoro non stop pořad funhuje a dobřePřežil pad v batohu na zada a dalši outdoor akce. Sice baterie už neni co byvalo ale pořad funhuje jak ma. Nepouživam chladici podložku protože to neni zapotřebi i při přetaktovane GPU. Vysavam prach s chladiče co 3 mesice a jsem pořad spokojeny. Ušetřil jsem cca 8000 kč za piar nalepku. No jo značka je nade vše
J.C.Murphy píše:no tak nemůžu si pomoctale žádnej lamer, ani IT crowd, Black books, The big bang theories a žádný takový věci mě nerozesmály víc jak tohle vlákno
při hlášce, že MSI se prodávají v oddělení grilů sem si rozmlátil hlavu o klávesnicu... prostě jediný co MSI chybí k dokonalosti je miniaturní jaderná elektrárna dle vzoru černobylu, která bude pouštět radiaci na všechny spokojené majitele těchto notebooků a pak bude pravda říct, že notebook přežil svého majitele
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů