Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ombre11 píše:někde sem tu viděl odkaz na graf. karty kde byly vypsány typy a jaké hry zvladnou od starsich her po ty co teprve budou, ale ted ho nemohu najít, může mi ho tu nekdo hodit, dekuji moc
V sekci "hardware" je dlouhé vlákno o grafikách...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Ješte na mne pamatujete? Kvalita MSI a t.d. Omluovam se ale zase vas zklamu. Přesto že nb zaply skoro non stop pořad funhuje a dobře Přežil pad v batohu na zada a dalši outdoor akce. Sice baterie už neni co byvalo ale pořad funhuje jak ma. Nepouživam chladici podložku protože to neni zapotřebi i při přetaktovane GPU. Vysavam prach s chladiče co 3 mesice a jsem pořad spokojeny. Ušetřil jsem cca 8000 kč za piar nalepku. No jo značka je nade vše
no tak nemůžu si pomoct ale žádnej lamer, ani IT crowd, Black books, The big bang theories a žádný takový věci mě nerozesmály víc jak tohle vlákno při hlášce, že MSI se prodávají v oddělení grilů sem si rozmlátil hlavu o klávesnicu... prostě jediný co MSI chybí k dokonalosti je miniaturní jaderná elektrárna dle vzoru černobylu, která bude pouštět radiaci na všechny spokojené majitele těchto notebooků a pak bude pravda říct, že notebook přežil svého majitele
Trniman píše:Ješte na mne pamatujete? Kvalita MSI a t.d. Omluovam se ale zase vas zklamu. Přesto že nb zaply skoro non stop pořad funhuje a dobře Přežil pad v batohu na zada a dalši outdoor akce. Sice baterie už neni co byvalo ale pořad funhuje jak ma. Nepouživam chladici podložku protože to neni zapotřebi i při přetaktovane GPU. Vysavam prach s chladiče co 3 mesice a jsem pořad spokojeny. Ušetřil jsem cca 8000 kč za piar nalepku. No jo značka je nade vše
Souhlas,taky jsem slysel spoustu varovani,ignorantske reci o grillu atp.lepe jsem koupit nemohl.....
Asi mate omezeny vizus.. Ja ho tez mel.. Ono je to tim, ze jste o Lenovu, ElitBooku apod. notasech jen slyseli... Kdybyste je i drzeli v ruce, tak uz vam MSI slouzi jen jako dekorace pokoje. Zadny clovek, ktery se trosku o notebooky zajima, by nezavadil o MSI. Az zkvalitni servis, budou nabizet konkurenceschopne sasi, maji sanci...
Ja vim, doma se ti vali tri Precisiony, v praci same Lenovo, Elity, stul podpiras Panasonicem a jako dekoraci mas MacBooky. Nicmene MSI je kvalita.. je pevne, vykonne, levne - jako z jineho sveta. To vis no, par chytrych sikmookych hlav se dalo dohromady a je z toho skvost..
Skoda ze ti neverim o kvalite MSI ani slovo. Model GT jsem mily Tziky uz videl (dokonce jsem si na nej i sahl).. Ale nejak jsem rozdil mezi levnym GX a radoby drazsim GT nevidel. Kde jsem udelal chybu?
Balastem od Lenova myslis to nejlepsi, co na Lenovu je?
J.C.Murphy píše:no tak nemůžu si pomoct ale žádnej lamer, ani IT crowd, Black books, The big bang theories a žádný takový věci mě nerozesmály víc jak tohle vlákno při hlášce, že MSI se prodávají v oddělení grilů sem si rozmlátil hlavu o klávesnicu... prostě jediný co MSI chybí k dokonalosti je miniaturní jaderná elektrárna dle vzoru černobylu, která bude pouštět radiaci na všechny spokojené majitele těchto notebooků a pak bude pravda říct, že notebook přežil svého majitele
Uplynulo spousty let .) MSI GX700 pořad funkčni. Vyměnena GPU s 8600 za 8700 ale to je taki davno. Ted mam MSI NV GTX660M a panove, funhujě kupodivu .) I s Riva tuner