Notebook ca 15.000 Kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Majkl69
občas něco napíše

Příspěvekod Majkl69 » 24 kvě 2014 18:21

to Python.P:
ProBook 650 i s dok.stanicí by byl už vlastně 2x tak drahý jako uvažované varianty na začátku. To už mi přijde hodně. Co se týče procesoru, nešlo mi o popis sestavy, která je na moje poměry vynikající. Pořizoval jsem ji na střihání videa. Šlo mi o nastínění toho, že prostě ráno nastartuju PC a večer ho vypnu, aniž bych za celý den zaznamenal jakýkoliv problém s provozem. Ten NB nemá ambice nahradit PC, jde mi jen o bezproblémový provoz při mé práci.

to Sajty:
Snažil jsem se právě uvést o co mi jde a že cena není to klíčové kritérium. Prostě dle již popisovaného chci pracovat a jestli mi to umožní NB za 13.000 bude to jen super. Pokud to dokáže až dražší, tak se s tím budu muset smířit. Jen už nechci, aby můj druhý NB byl na nic, tak jako první. Vůbec právě netuším, jak na tom notebooky z hlediska mých priorit dnes jsou.

to tommy.net:
Moc se mi nechce pryč z ProBooku. Má dobré reference a solidní baterie taky není k zahození

Pokud mi ještě věnujete trochu času budu rád.

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 25 kvě 2014 07:12

Stříhat video na notebooku :shock: :roll:

Jenom jedno procento za 2 roky je podezřelé.... Já mám 4% za 2 roky, ale je to tím že nabíjím mezi 50 - 85% jednou za čas jdu na 10% a pak zas na 100%... Hlavně mám články panasonic :P
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Majkl69
občas něco napíše

Příspěvekod Majkl69 » 25 kvě 2014 08:01

Asi jsem se špatně vyjádřil. Mám stolní PC na střihání videa, se kterým jsem naprosto spokojen, ale to mi nevyřeší můj problém. Na NB nechci stříhat video.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“