to Python.P:
ProBook 650 i s dok.stanicí by byl už vlastně 2x tak drahý jako uvažované varianty na začátku. To už mi přijde hodně. Co se týče procesoru, nešlo mi o popis sestavy, která je na moje poměry vynikající. Pořizoval jsem ji na střihání videa. Šlo mi o nastínění toho, že prostě ráno nastartuju PC a večer ho vypnu, aniž bych za celý den zaznamenal jakýkoliv problém s provozem. Ten NB nemá ambice nahradit PC, jde mi jen o bezproblémový provoz při mé práci.
to Sajty:
Snažil jsem se právě uvést o co mi jde a že cena není to klíčové kritérium. Prostě dle již popisovaného chci pracovat a jestli mi to umožní NB za 13.000 bude to jen super. Pokud to dokáže až dražší, tak se s tím budu muset smířit. Jen už nechci, aby můj druhý NB byl na nic, tak jako první. Vůbec právě netuším, jak na tom notebooky z hlediska mých priorit dnes jsou.
to tommy.net:
Moc se mi nechce pryč z ProBooku. Má dobré reference a solidní baterie taky není k zahození
Pokud mi ještě věnujete trochu času budu rád.
Notebook ca 15.000 Kč
Stříhat video na notebooku
Jenom jedno procento za 2 roky je podezřelé.... Já mám 4% za 2 roky, ale je to tím že nabíjím mezi 50 - 85% jednou za čas jdu na 10% a pak zas na 100%... Hlavně mám články panasonic
Jenom jedno procento za 2 roky je podezřelé.... Já mám 4% za 2 roky, ale je to tím že nabíjím mezi 50 - 85% jednou za čas jdu na 10% a pak zas na 100%... Hlavně mám články panasonic
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“