Packard Bell nebo Acer ?
Myslím, že na tý baterce si pude jakž takž zahrát. I ta integrovaná grafika v SB procesorech utáhne některé hry v pohodě, např. sims 3 si na tom zahraješ na střední detaily. Samozřejmě, že to bude mít malou výdrž (odhadem 1,5-2 hodiny) a nevyužiješ plnej herní potenciál GT540M, ale hry 2008 a starší bez problému. Teď jsem testoval jak na baterce funguje HP dv6 s přepínáním integrovaný a HD6550M a její výkon mě celkem překvapil a to i na baterku. Ale tam se grafiky přepínají natvrdo, takže to úplně nevypovídá o tom jak to bude fungovat na tom aceru. (mimochodem ten dv6-3260ec stojí taky kolem 20 tisíc a je to velmi slušný notebook, ale kus který jsem koupil byl na czc.cz poslední a na oficiálních stránkách HP je už označen jako nedostupný)
Ten pavián nebyl pro mě. Jinak už jsem si nákupem z USA skoro jistej, akorát čekám, jestli stihne do tý doby než tam jedu gigabyte vydat novej P2532N, nebo jestli tam budu muset vzít envy 17 a k tomu netbook
EDIT: tak zrovna teď na computexu gigabyte P2532N oficiálně představili pro USA, začne se prodávat někdy v červnu. Já tam jedu někdy 25. června, takže vyhlídky nejsou špatný

EDIT: tak zrovna teď na computexu gigabyte P2532N oficiálně představili pro USA, začne se prodávat někdy v červnu. Já tam jedu někdy 25. června, takže vyhlídky nejsou špatný

Zpět na „Jaký vybrat notebook“