Packard Bell nebo Acer ?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Mulenex

Příspěvek od Mulenex »

Myslím, že na tý baterce si pude jakž takž zahrát. I ta integrovaná grafika v SB procesorech utáhne některé hry v pohodě, např. sims 3 si na tom zahraješ na střední detaily. Samozřejmě, že to bude mít malou výdrž (odhadem 1,5-2 hodiny) a nevyužiješ plnej herní potenciál GT540M, ale hry 2008 a starší bez problému. Teď jsem testoval jak na baterce funguje HP dv6 s přepínáním integrovaný a HD6550M a její výkon mě celkem překvapil a to i na baterku. Ale tam se grafiky přepínají natvrdo, takže to úplně nevypovídá o tom jak to bude fungovat na tom aceru. (mimochodem ten dv6-3260ec stojí taky kolem 20 tisíc a je to velmi slušný notebook, ale kus který jsem koupil byl na czc.cz poslední a na oficiálních stránkách HP je už označen jako nedostupný)
kastan13

Příspěvek od kastan13 »

Pythone: Sorry, špatně formulováno.
OT: Mulenexi co, že jsi koupil Paviána, nepřemýšlel jsi o nákupu z USA?
Mulenex

Příspěvek od Mulenex »

Ten pavián nebyl pro mě. Jinak už jsem si nákupem z USA skoro jistej, akorát čekám, jestli stihne do tý doby než tam jedu gigabyte vydat novej P2532N, nebo jestli tam budu muset vzít envy 17 a k tomu netbook :)

EDIT: tak zrovna teď na computexu gigabyte P2532N oficiálně představili pro USA, začne se prodávat někdy v červnu. Já tam jedu někdy 25. června, takže vyhlídky nejsou špatný :)