všechny disky se dají vytahovat...Kosto89 píše:harddisk super sa da vytahovat
SL 500 VS R 500
-
- Moderátor
uz pisem z neho, zatial som spokojny...no len ma jaksi este to ulozenie usb, musim su kupit mysku s dlhsi kablom lebo mam esusacku a ta ma maly kabel a nedociahne napravu stranu
LENOVO Edge e520 - momentalne
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-r500-d107958.htm , dostal som recovery na cd... pravdupovediac cakal som trosku ine:) po designovej stranke ,ake je to masina to sa nevezme
Kosto89 píše:no to ze sa hybe, aku bateriu by som mohol kupit aby sa nehybal, podla vas to bola dobra kupa ? R500 P8600 procak, celkovo to lenovo je take ze sa hybe dost veci, take ze t neni napevno. neviem mam cudne pocity. snad si zviknem este ma zarazilo ze vypada taky tlsty
mohol by si napisat co vsetko konkretne sa na tom hybe a nieje napevno? Tiez ho zvazujem, ale hlavne kôli tomu ze by mal byt pevny a odolny, no pokial v skutocnosti nieje, tak za rovnake peniaze môzem mat nieco silnejsie
A este realna vydrz..vydrzi tie 3 hod bri nejakej beznej praci a wifi?
Tak teda nevím jestli je to různý kus od kusu, ale mě se nic nehejbe a vše lícuje tak jak má. Určitě bych R500 nezatracoval kvůli nějakýmu horšímu kousku, kterej se přece dá ve 14 dnech vrátit. A ta výdrž je mezi 3 a 4 hodinama na netu přes wifi s icq a sem tam nějaká aplikakace k tomu. Já su teda víc než spokojenej.
LENOVO THINKPAD E530c, MacBook Air 13"
pocakt mas tam 6 cell zakladnu ?
vobec sa ti nehybe napriklad ho mas v ruke a zacnes nim triast a ja pocujem ako sa trase a bucha bateria. to iste kryt vrchny nedoliehe neviem preco ta nedali tie gumene hovadiny NECHAPEM TOMU mam hore nad dispelok napravo nalavo take umele ako keby na nich maly byt gumene hovadiny ale nic tam neni
vobec sa ti nehybe napriklad ho mas v ruke a zacnes nim triast a ja pocujem ako sa trase a bucha bateria. to iste kryt vrchny nedoliehe neviem preco ta nedali tie gumene hovadiny NECHAPEM TOMU mam hore nad dispelok napravo nalavo take umele ako keby na nich maly byt gumene hovadiny ale nic tam neni
Teď nemyslím konkrétně datum nákupu. Myslel sem to tak že mám R500 s tou novější konfigurací a třeba i ty šasi dělaj líp, nevím. A nebo mám prostě štěstí na konkrétní kus. Jinak konkrétně mám tenhle: http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-r500-d107693.htm
LENOVO THINKPAD E530c, MacBook Air 13"
co je ine ako moj? ja vidim len slabsi procesor a stovji viac http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-r500-d107958.htm kazdopadne ak to nerobi na tvojej tak to racej doplatim a kupim ten alebo rovno SL500 ten je tiez spica, ja doc nevyuzijem cize nvm uvidim este budem testovat tento tyzden
Zpět na „Jaký vybrat notebook“