Martyrius píše:No jo, ale že za pár tisíc je takovej rozdíl (mezi herním a kancelářským), tomu se divím.
tak tejle vete se musim smat
Martyrius píše:No jo, ale že za pár tisíc je takovej rozdíl (mezi herním a kancelářským), tomu se divím.
9z9 píše:OT: Njn, a vemte si, že kancelářský ntb vám vydrží "léta", herní tak pár měsíců
swarm píše:Martyrius píše:No jo, ale že za pár tisíc je takovej rozdíl (mezi herním a kancelářským), tomu se divím.
Tohle záleží na úhlu pohledu. Při 15 a 20 tisících je 5 tisíc rozdíl +33% ceny. To už dělá docela podstatnou změnu na to, že je nutné primárně jen přidat grafickou kartu, upravit chlazení a v některých případech použít baterii s vyšší kapacitou.
orgasmic píše:9z9:
Je videt, ze hry moc nehrajes
Jinak by jsi vedel, ze herni enginy vychazeji tak jednou za cca 3 roky.
Treba takovy stale graficky neprekonany Crysis vysel v roce 2007!
Duvod je jednoduchy a to jsou konzole, ktere brani vyvoji. Tudiz se nebojim toho, ze by mi ma mobilni HD5870 nevydrzela nejaky ten rok.
Martyrius píše:Pravda, hry dost zatěžují počítač - životnost komponentů klesá.
Stáhl jsem si z youtube všechny videa s použitím 5470 a není to zas tak špatné.
Není lehké si vybrat. Přišel jsem sem s fádní představou a teď jsem zjistil, že existuje takových možností, že je to dost komplikované. Ale díky za tipy, velice si jich cením.
Bravo - ale no tak, vždyť je to tak. Za 14 tisíc máš kvalitní kancelářský a za 20 tisíc kvalitní herní (třeba zrovna ten Acer Timeline s 5670)
Ale nechtěl bych, aby se tohle téma zvrhlo ve vzájemné napadání, urážení a výsmech, to prosím ne.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 74 hostů