Pevná konstrukce + dobrá graf.karta

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 kvě 2008 20:49

Moje nemas. ASUS na platforme AMD je ista miestenka do pekla (tak reklamacneho, ako i teplotneho).

C

sleeping.dragon
píše často

.

Příspěvekod sleeping.dragon » 02 kvě 2008 20:54

ja se omlouvam ale musim se tomu smat :lol: :lol: :lol: :lol: prijde mi to jako neskutecna djungle....proste mazec. CeCo prosim doporuc mi neco kolem te ceny muze byt do 25ti, budu ti moc vdecny...predem dekuju

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 kvě 2008 20:57

Zopakujem swarma:
swarm píše:Pokud jde o původní otázku, tak odpověď je:

Tvé požadavky nesplňuje ani jeden notebook na trhu. Popravdě v této ceně není nic takového ani s jakoukoli dedikovanou grafikou, natož nějakou, co by šla použít rozumně na hry.

Na to co chces mas prinizku cenu. A nemysli si, ze sme magori ktori mame tonu penazi na rozhadzovanie. Prave naopak - mnohi sme sa uz popalili prave na kadejakych "vsak ono to snad nebude take zle s tym xxx (dopln si akykolvek model, ktory ma nizku cenu s danou grafickou kartou oproti konkurencii) a preto vieme, ze kvalitny notebook nikdy nebude patrit medzi najlacnejsie v danej triede.

C

sleeping.dragon
píše často

....

Příspěvekod sleeping.dragon » 02 kvě 2008 21:01

takze si nemam kupovat zaden notas a bude jo? to mi nerikej ze v te cene si na tech notasich nic nezahraju? to me trochu mrzi nechci to vzdat :(

sleeping.dragon
píše často

....

Příspěvekod sleeping.dragon » 02 kvě 2008 21:18

sleeping.dragon
píše často

..

Příspěvekod sleeping.dragon » 02 kvě 2008 21:22

muzete mi prosim pomoct? nikde sem nenasel vysledky testu tehle grafiky: nVidia GeForce 9500M GS nebo ji nekdo mate? ste s ni spokojeni?

polo

Příspěvekod polo » 02 kvě 2008 21:24

Povedal by som ze obidva su horsie ako ta A7Kc...

Santas
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Santas » 02 kvě 2008 21:25

prehladaj len forum o 9500 sa tu myslim hovorilo a nepis 3 prispevky za sebou
TP R500 (ati)

cry_more

Příspěvekod cry_more » 02 kvě 2008 21:26

9500=8600gt +-

polo

Příspěvekod polo » 02 kvě 2008 21:30

O nieco lepsia, ma vyssiu frekvenciu a novy vyrobny proces=menej hreje a pali prudu...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 kvě 2008 21:32

6920G bude mat mizerny displej, slabu vydrz a blbe ovladanie.
ASUS ma zlu koncepciu sam od seba, Fkovym radam by som sa vyhol oblukom.

sleeping.dragon:
Poviem ti takto - ked nieco tak poriadne. Ked notebook tak nech ma prosim aj pevnu kostru a nieco vydrzi. To nanestastie herne notebooky nesplnaju (kedze sa tam setsakra setri na sasi a testovani), takze vela ludi si uzije hranie 3-6 mesiacov a potom musi ist notebook do servisu...
Pri ASUSe sa napr. opakuje nefungujuce audio, prehrievanie (system spadne z nicoho nic), hlucny vetrak, po roku az rokua a pol praskajuce sasi.
Acer zasa stale hadze pod nohy uzivatelov strasnu neergonomiu, nie celkom kvalitne komponenty (pouziva napr. DVD mechaniky Pioneer, ktore su zname svojou kazivostou) a mava casto nizsie takty grafickych kariet nez konkurencia.

Notebook je proste pridraha vec na to, aby sa kupovala "len aby tam nieco islo".

Ad ty: naco si vlastne chcel na zaciatku kvalitnu konstrukciu, ked si sa na par riadkoch poprel a teraz ti uz na konstrukcii vobec nezalezi?

C

polo

Příspěvekod polo » 02 kvě 2008 21:36

Prehrievanie ? Iba par starych serii, neviem o tom ze by niektory sucasny asus sa prehrieval...napr. moj ma akurat 41C na CPU a ide od 6hodiny rana nonstop...

cry_more

Příspěvekod cry_more » 02 kvě 2008 21:39

polo aky mas model ak smiem vediet? hod link ak sa da...

sleeping.dragon
píše často

..

Příspěvekod sleeping.dragon » 02 kvě 2008 21:40

za ty tri prispevky se omlouvam nechtel sem vsiml sem si az sem dal "odeslat" a jak se psalo na zacatku nekde se musi ubrat a ja radsi budu mit horsi konstrukci a lepsi grafiku nez naopak pokud to chapes, a 40 nebo 50 tisic na notas fakt nemam....a ani nedam...jen sem te prosil o pomoc, abys neco prijatelneho DOPORUCIL ikdyz vis ze to nema na ty lepsi a o moc drazsi notebooky ...

polo

Příspěvekod polo » 02 kvě 2008 21:42

Ja len ze iba maloktore asusi maju problem s prehrievanim...ja mam uz out of date model , Ale pokial viem A7 sa neprehrieva tym sa preslavila A6...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“