Pevná konstrukce + dobrá graf.karta
-
CeCo
-
sleeping.dragon
- píše často
.
ja se omlouvam ale musim se tomu smat
prijde mi to jako neskutecna djungle....proste mazec. CeCo prosim doporuc mi neco kolem te ceny muze byt do 25ti, budu ti moc vdecny...predem dekuju
-
CeCo
Zopakujem swarma:
Na to co chces mas prinizku cenu. A nemysli si, ze sme magori ktori mame tonu penazi na rozhadzovanie. Prave naopak - mnohi sme sa uz popalili prave na kadejakych "vsak ono to snad nebude take zle s tym xxx (dopln si akykolvek model, ktory ma nizku cenu s danou grafickou kartou oproti konkurencii) a preto vieme, ze kvalitny notebook nikdy nebude patrit medzi najlacnejsie v danej triede.
C
swarm píše:Pokud jde o původní otázku, tak odpověď je:
Tvé požadavky nesplňuje ani jeden notebook na trhu. Popravdě v této ceně není nic takového ani s jakoukoli dedikovanou grafikou, natož nějakou, co by šla použít rozumně na hry.
Na to co chces mas prinizku cenu. A nemysli si, ze sme magori ktori mame tonu penazi na rozhadzovanie. Prave naopak - mnohi sme sa uz popalili prave na kadejakych "vsak ono to snad nebude take zle s tym xxx (dopln si akykolvek model, ktory ma nizku cenu s danou grafickou kartou oproti konkurencii) a preto vieme, ze kvalitny notebook nikdy nebude patrit medzi najlacnejsie v danej triede.
C
-
sleeping.dragon
- píše často
....
takze si nemam kupovat zaden notas a bude jo? to mi nerikej ze v te cene si na tech notasich nic nezahraju? to me trochu mrzi nechci to vzdat 
-
sleeping.dragon
- píše často
....
CeCo a co tohle? : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54057
nebo: http://www.asus.as/inshop/katalog/NB-F8SN-4S025C.html
nebo: http://www.asus.as/inshop/katalog/NB-F8SN-4S025C.html
-
sleeping.dragon
- píše často
..
muzete mi prosim pomoct? nikde sem nenasel vysledky testu tehle grafiky: nVidia GeForce 9500M GS nebo ji nekdo mate? ste s ni spokojeni?
-
CeCo
6920G bude mat mizerny displej, slabu vydrz a blbe ovladanie.
ASUS ma zlu koncepciu sam od seba, Fkovym radam by som sa vyhol oblukom.
sleeping.dragon:
Poviem ti takto - ked nieco tak poriadne. Ked notebook tak nech ma prosim aj pevnu kostru a nieco vydrzi. To nanestastie herne notebooky nesplnaju (kedze sa tam setsakra setri na sasi a testovani), takze vela ludi si uzije hranie 3-6 mesiacov a potom musi ist notebook do servisu...
Pri ASUSe sa napr. opakuje nefungujuce audio, prehrievanie (system spadne z nicoho nic), hlucny vetrak, po roku az rokua a pol praskajuce sasi.
Acer zasa stale hadze pod nohy uzivatelov strasnu neergonomiu, nie celkom kvalitne komponenty (pouziva napr. DVD mechaniky Pioneer, ktore su zname svojou kazivostou) a mava casto nizsie takty grafickych kariet nez konkurencia.
Notebook je proste pridraha vec na to, aby sa kupovala "len aby tam nieco islo".
Ad ty: naco si vlastne chcel na zaciatku kvalitnu konstrukciu, ked si sa na par riadkoch poprel a teraz ti uz na konstrukcii vobec nezalezi?
C
ASUS ma zlu koncepciu sam od seba, Fkovym radam by som sa vyhol oblukom.
sleeping.dragon:
Poviem ti takto - ked nieco tak poriadne. Ked notebook tak nech ma prosim aj pevnu kostru a nieco vydrzi. To nanestastie herne notebooky nesplnaju (kedze sa tam setsakra setri na sasi a testovani), takze vela ludi si uzije hranie 3-6 mesiacov a potom musi ist notebook do servisu...
Pri ASUSe sa napr. opakuje nefungujuce audio, prehrievanie (system spadne z nicoho nic), hlucny vetrak, po roku az rokua a pol praskajuce sasi.
Acer zasa stale hadze pod nohy uzivatelov strasnu neergonomiu, nie celkom kvalitne komponenty (pouziva napr. DVD mechaniky Pioneer, ktore su zname svojou kazivostou) a mava casto nizsie takty grafickych kariet nez konkurencia.
Notebook je proste pridraha vec na to, aby sa kupovala "len aby tam nieco islo".
Ad ty: naco si vlastne chcel na zaciatku kvalitnu konstrukciu, ked si sa na par riadkoch poprel a teraz ti uz na konstrukcii vobec nezalezi?
C
-
polo
-
sleeping.dragon
- píše často
..
za ty tri prispevky se omlouvam nechtel sem vsiml sem si az sem dal "odeslat" a jak se psalo na zacatku nekde se musi ubrat a ja radsi budu mit horsi konstrukci a lepsi grafiku nez naopak pokud to chapes, a 40 nebo 50 tisic na notas fakt nemam....a ani nedam...jen sem te prosil o pomoc, abys neco prijatelneho DOPORUCIL ikdyz vis ze to nema na ty lepsi a o moc drazsi notebooky ...
-
polo
Zpět na „Jaký vybrat notebook“