Notebook kolem 15 000
A jestli kladeš alespoň trochu důraz na hry,tak bych koupil něco už s 950M.Rozdíl ve výkonu oproti 940MX je velký.Na našem trhu jsou v prodeji už jen 2 modely do 20tis.Viz https://www.czc.cz/acer-aspire-e15-e5-5 ... 97/produkt nebo https://www.czc.cz/msi-gl62-6qd-035xcz- ... 38/produkt A u toho MSI je navíc i plnohodnotné 4jádro.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 22 led 2017 16:48, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Hry pro mě nejsou prioritní, spíš to poslední, co budu na NB dělat. Pokud si na tom aspoň něco novějšího zahraju, i když třeba na snížený detaily, tak mi to bude stačit.
Ty poslední dva nemají SSD disk a ten bych naopak opravdu chtěl. Pořád mi vychází nejlíp tenhle. Jen ho nemají nikde skladem.
BTW je fakt velkej rozdíl mezi SSD +HDD a SSHD?
Ty poslední dva nemají SSD disk a ten bych naopak opravdu chtěl. Pořád mi vychází nejlíp tenhle. Jen ho nemají nikde skladem.
BTW je fakt velkej rozdíl mezi SSD +HDD a SSHD?
-
- občas něco napíše
Tenhle je i skladem...má grafiku 940MX, SSD...jen je to Acer. To v sobě asi budu muset nějak překousat
-
- občas něco napíše
Hmm...jestli to není úplná tragédie, tak by mi repráky zase tak nevadily.
Já se spíš trochu nahlodal sám a začal jsem pokukopvat i po NB s dotykovym IPS displejem. Sice bych musel o malinko navýšit limit a oželet DVD mechaniku, ale možná bych dal i něco přes 20 k, třeba za tenhle. Má to pravda SSHD, ale zase je to univerzálnější. Navíc Lenovu věřim o něco víc (po vlastních zkušenostech).
Jinak taky my přijde logický, že musí Acer někde šetřit, když má za stejnou cenu lepší komponenty a myslím, že to bude právě na provedení. Teda aspoň co jsem koukal na youtubu na videa s N15...displej se dá docela "ohnout".
Já se spíš trochu nahlodal sám a začal jsem pokukopvat i po NB s dotykovym IPS displejem. Sice bych musel o malinko navýšit limit a oželet DVD mechaniku, ale možná bych dal i něco přes 20 k, třeba za tenhle. Má to pravda SSHD, ale zase je to univerzálnější. Navíc Lenovu věřim o něco víc (po vlastních zkušenostech).
Jinak taky my přijde logický, že musí Acer někde šetřit, když má za stejnou cenu lepší komponenty a myslím, že to bude právě na provedení. Teda aspoň co jsem koukal na youtubu na videa s N15...displej se dá docela "ohnout".
No většina NTB do 20kk má otřesné reproduktory.Kvalita je až u dražších multimediálů a herních NTB.A ani tam už to taky není ono.Když si vzpomenu na takové Qosmio od Toshiby,tak to ozvučilo i větší sál.(to už se dnes bohužel nevyrábí) Škoda.Babis píše:Abych tě ještě trochu zvyklal, repro jsou příšerný
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
U toho Aceru byly repráky vážně otřesný. Trochu pomohlo vypnout nějakej ten jejich program na úpravu zvuku. U Asus už byly lepší, ale i tak mám mnohem lepší zvuk u 3 roky starýho ProBooku.
Repráky mě právě lákaly u toho Dellu 15 7000. Má i subwoofer.
Dotykovej display já osobně považuju za zbytečnost, jestli si chceš prohlížet net na gauči, tak si kup tablet.
Repráky mě právě lákaly u toho Dellu 15 7000. Má i subwoofer.
Dotykovej display já osobně považuju za zbytečnost, jestli si chceš prohlížet net na gauči, tak si kup tablet.
-
- občas něco napíše
Hmm to je asi fakt blbost. Na to mi pravda stačí telefon. Jenom to hezky vypadá Navíc s SSHD ten yoga tablet PC nebude asi ideální co se týče životnosti.
No nechám si ty notebooky projít hlavou. Acer F15 vypadá celkem fajn a repro si zkusím někde poslechnout naživo. Ale proč to není třeba HP nebo Dell, nebo Lenovo No třeba pak na acery budu pět chválu, jako teď na moje skoro 6 let starý Lenovo.
No nechám si ty notebooky projít hlavou. Acer F15 vypadá celkem fajn a repro si zkusím někde poslechnout naživo. Ale proč to není třeba HP nebo Dell, nebo Lenovo No třeba pak na acery budu pět chválu, jako teď na moje skoro 6 let starý Lenovo.
Stejně bych ale skočil spíš po tom Pavilionu, kterej bude mít zvuk taky dobrej (dokonce i bude mít repráky zeshora).
Topí vůbec CPU a GPU, který v sobě má tolik, abych se musel nějak moc starat o chlazení? Protože to Lenovo bych popravdě vzal fakt jenom kvůli lepšímu chlazení, vzhledově se mi moc nelíbí.
Topí vůbec CPU a GPU, který v sobě má tolik, abych se musel nějak moc starat o chlazení? Protože to Lenovo bych popravdě vzal fakt jenom kvůli lepšímu chlazení, vzhledově se mi moc nelíbí.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde bereš tu jistotu? Třeba ještě o stupínek vyšší multimediální model HP Envy měl ze všech herních notebooků v testu bezkonkurenčně nejhorší zvuk. Předchozí generace dokonce měla subwoofer a stejně hrála velmi podprůměrně.Babis píše:Stejně bych ale skočil spíš po tom Pavilionu, kterej bude mít zvuk taky dobrej (dokonce i bude mít repráky zeshora).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“