Zdravim, chcem si kupit novy notebook,napisem sem niake parametre podla ktorych sa mozte orientovat:
Procesor:uprednostil by som AMD ale aj Intel moze byt,jedejn z tych novsich
Ram: 2GB
Grafika:chcel by som geforce ,no proste taku na ktorej by som rozbehol aj najnovsie hry,nechcem integrovanu na doske...
Doska: do toho sa nevyznam,niaku novu,dobru
musim sa zmestit do ceny 20000Sk
Budem vam strasne zaviazany ked mi niektori z vas poslu sem niake tipy alebo linky na notebooky priblizne pohybujuce sa mojim parametrom
Dakujem
Prosim poradit aky kupit notebook
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Ziadam (prosim) o radu aky je vhodny NB a cca. cena na:

Naposledy upravil(a) dodis dne 19 čer 2008 00:51, celkem upraveno 1 x.
Re: Ziadam (prosim) o radu aky je vhodny NB a cca. cena na:
dodis píše:Ziadne hry!
-
ATI, alebo GeForce 256 MB
-
Co najdlshia vydrz baterie!
Tak tomu rikam schizofrenie ...

IMO bys s vlastnim vyberem mel asi volit vlastni vlakno. Tohle parazitovani na jinem to akorat zneprehlednuje.
A fakt si trochu utrid ty pozadavky, takhle si hrozne protirecis...
mne zajtra pride Zero Mobile Pro 90,, je to stavane na sasi ktore bralo aj VBI cize compal fl90 ... nic moc kvalitka spracovania (makke plasty atd.) ale ked to nehodlas prenasat, a budes to mat trebars ako nahradu desktopu(ako ja na intraku) tak za tu cenu co je (21 690,- zakladna) tak dost dobry pomer cena/vykon, ako vravim na prenasanie nic moc ale ako nahrada za desktop uplne v pohodicke si myslim. Zaruku uz nerobi VBI, lebo VBI uz skoncilo. Ale na notebook je priamo zaruka v Zero, a zero ma zaruku taku, ze ti dojdu k tebe domov fixnut ked sa nieco pokazi... takze s tym by problem nemal byt, mnohi tu kritizuju notebooky stavane na sasi od compalu ale ak si ochotny spravit kompromisy koli vacsiemu vykonu, tak toto je celkom dobra alternativa... btw neukamenujte ma
link

link
Zpět na „Jaký vybrat notebook“