Prosim poradit aky kupit notebook

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Myscho22
občas něco napíše

Prosim poradit aky kupit notebook

Příspěvekod Myscho22 » 13 čer 2008 20:31

Zdravim, chcem si kupit novy notebook,napisem sem niake parametre podla ktorych sa mozte orientovat:

Procesor:uprednostil by som AMD ale aj Intel moze byt,jedejn z tych novsich
Ram: 2GB
Grafika:chcel by som geforce ,no proste taku na ktorej by som rozbehol aj najnovsie hry,nechcem integrovanu na doske...
Doska: do toho sa nevyznam,niaku novu,dobru
musim sa zmestit do ceny 20000Sk
Budem vam strasne zaviazany ked mi niektori z vas poslu sem niake tipy alebo linky na notebooky priblizne pohybujuce sa mojim parametrom
Dakujem

CeCo

Příspěvekod CeCo » 13 čer 2008 21:23

Do 20 000 Sk si nesplnis ani jedno.

C

Myscho22
občas něco napíše

Příspěvekod Myscho22 » 13 čer 2008 21:36

tak mi prosm ta porad niaky dobru grafiku od geforce, lebo grafika je to v com sa najmenej v tomto vyznam, na ktorej by som rozbehol aspon priemerne hry..diky za odpoved

mathew777

Příspěvekod mathew777 » 14 čer 2008 00:24

ked aj zozenies notebook do 20 000 s nezdielanou grafikou a parametrami takymi ze nimi zahraj aj nove hry tak ten notebook sa ti pravdepodobne po chvilke rozsipe alebo prepali, ale za tu cenu by si mohol kupit celkom slusny kvalitny notebook na pracu ale to ty asi nemas zaujem :)

dodis
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Ziadam (prosim) o radu aky je vhodny NB a cca. cena na:

Příspěvekod dodis » 18 čer 2008 23:06

:?:
Naposledy upravil(a) dodis dne 19 čer 2008 00:51, celkem upraveno 1 x.

Derek
občas něco napíše

Re: Ziadam (prosim) o radu aky je vhodny NB a cca. cena na:

Příspěvekod Derek » 18 čer 2008 23:28

dodis píše:Ziadne hry!
-
ATI, alebo GeForce 256 MB
-
Co najdlshia vydrz baterie!

Tak tomu rikam schizofrenie ... :D

IMO bys s vlastnim vyberem mel asi volit vlastni vlakno. Tohle parazitovani na jinem to akorat zneprehlednuje.

A fakt si trochu utrid ty pozadavky, takhle si hrozne protirecis...

MirQoo
občas něco napíše

Příspěvekod MirQoo » 19 čer 2008 02:11

mne zajtra pride Zero Mobile Pro 90,, je to stavane na sasi ktore bralo aj VBI cize compal fl90 ... nic moc kvalitka spracovania (makke plasty atd.) ale ked to nehodlas prenasat, a budes to mat trebars ako nahradu desktopu(ako ja na intraku) tak za tu cenu co je (21 690,- zakladna) tak dost dobry pomer cena/vykon, ako vravim na prenasanie nic moc ale ako nahrada za desktop uplne v pohodicke si myslim. Zaruku uz nerobi VBI, lebo VBI uz skoncilo. Ale na notebook je priamo zaruka v Zero, a zero ma zaruku taku, ze ti dojdu k tebe domov fixnut ked sa nieco pokazi... takze s tym by problem nemal byt, mnohi tu kritizuju notebooky stavane na sasi od compalu ale ak si ochotny spravit kompromisy koli vacsiemu vykonu, tak toto je celkom dobra alternativa... btw neukamenujte ma :)
link

Zpět na „Jaký vybrat notebook“