Rozhodl jsem se pro tento typ http://pocitace.nej-ceny.cz/88796/dell- ... -cerv.html myslíte že nebudu litovat?
Na PC budu dělat hlavně v programech od ADOBE CS4, v sony vegas videu a v programech na mixování hudby.
Výběr notebooku
za 25 s dani radsi lenovo r500, vetsi wsxga+ displej, lepsi sasi, vykon na stejne urovni.
ten dell to dohani jen nbd zarukou, ale na kvalitu thinkpadu R serie nema.
(od dellu kdyztak latitude/precision, ale tezko za 25k)
ten dell to dohani jen nbd zarukou, ale na kvalitu thinkpadu R serie nema.
(od dellu kdyztak latitude/precision, ale tezko za 25k)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
ne, nevšiml, je docela určitě barvoslepej.
a co by sis myslel? třeba jako když mi delláckej prodejce vysvětloval, že by mi latitude e5500 nedoporučil, protože je škaredej, a když to má být pro slečnu atakdále... tak nějak? (ale tenhle člověk celkem hned pochopil, že nejsem ten typ slečny, co by chtěla něco růžovoučkýho třeba, ale chci něco s danýma parametrama, takže jsme si rychle porozuměli.) - já vidět chlápka s tímhle, tak si řeknu, nemá špatnej vkus, i když studio bych asi nechtěla kvůli xp-čkám, ale dobrá volba.
"designově pro holky"... brrr. jako kdyby byl modrej, tak je to ok? šmankote, člověk by doufal, že na technickým fóru podobným nápadům uteče...
a co by sis myslel? třeba jako když mi delláckej prodejce vysvětloval, že by mi latitude e5500 nedoporučil, protože je škaredej, a když to má být pro slečnu atakdále... tak nějak? (ale tenhle člověk celkem hned pochopil, že nejsem ten typ slečny, co by chtěla něco růžovoučkýho třeba, ale chci něco s danýma parametrama, takže jsme si rychle porozuměli.) - já vidět chlápka s tímhle, tak si řeknu, nemá špatnej vkus, i když studio bych asi nechtěla kvůli xp-čkám, ale dobrá volba.
"designově pro holky"... brrr. jako kdyby byl modrej, tak je to ok? šmankote, člověk by doufal, že na technickým fóru podobným nápadům uteče...
-
- Moderátor
nejde o šeď, naopak! barvy jo, proč ne (však ten povrch je odolnější než leccos jinýho). - jenže tady si člověk vybere notebook a někdo jinej ho sprcá, že si vybral červenej, a jako chlap teda bude nejspíš nějakej divnej nebo co... (pardon, ale nějakej divnej mi přijde spíš někdo, kdo "vidět chlápka s tímhle, tak neví co by si myslel.")
poznámku o "technickým" fóru jsem utrousila v tom smyslu, že se tu čekají rady technickýho rázu (který se tu často sejdou docela cenný), ne zdrbnutí od módní policie... - čímž se původnímu autorovi omlouvám, že jsem to strhla do offtopic, kdybyste pro něj někdo měli kloudnou radu, mě si už nevšímejte...
poznámku o "technickým" fóru jsem utrousila v tom smyslu, že se tu čekají rady technickýho rázu (který se tu často sejdou docela cenný), ne zdrbnutí od módní policie... - čímž se původnímu autorovi omlouvám, že jsem to strhla do offtopic, kdybyste pro něj někdo měli kloudnou radu, mě si už nevšímejte...
Ja si teda vybiral notas ne jen podle parametru, ale taky podle vzhledu. A myslim ze ne kazdy si vybira notebook jako ty, podle parametru, ale ze se taky clovek kouka na vzhled a barvy. Nekterym lidem by asi neprislo nic divneho kdyby dotycny mel na kline nekde cerveny (troufal bych si rict i ruzovy) notebook, ale nekterym lidem si myslim ze urcite ano! Takze, kdyz to tak nevidi on - chtel radu - a ja mu ji poskytuji. Modra by teda byla rozhodne lepsi. Pokud si ale dotycny chce koupit ruzovy notebook, nic a nikdo mu nebrani
Moc díky za zastání tady od jedné slečny,mám rád živý kreativní veselý barvy,proto sem volil červenou před černou,samozřejmě kdyby byl v dostání v modré volil bych asi modrou,ale to bohužel není,zajímalo by mě jak by jsi se díval na člověka co nosí červenou bundu nebo červené kalhoty,je to o tom samém.
Díky moc za komentáře,ale asi 5minut potom co jsem založil tohle téma se mi naskytla možnost koupit půl roku staré HP,přesněji:
HP 8510W
T7500 2x 2.2GHz
4GB DDR2 667MHz
Quadro FX570M 512MB GDDR3
120GB 7200ot
15 WXGA+ 1680x1050
Vista Ultimate
2,5roku záruka
za 25k
takže ted jen doufám že to výjde a ten týpek to neprodá někomu jinému.
Díky moc za komentáře,ale asi 5minut potom co jsem založil tohle téma se mi naskytla možnost koupit půl roku staré HP,přesněji:
HP 8510W
T7500 2x 2.2GHz
4GB DDR2 667MHz
Quadro FX570M 512MB GDDR3
120GB 7200ot
15 WXGA+ 1680x1050
Vista Ultimate
2,5roku záruka
za 25k
takže ted jen doufám že to výjde a ten týpek to neprodá někomu jinému.
precitaj si NÁVOD: Jak (ne)pojmenovat nové téma
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“