Rozhodl jsem se pro tento typ http://pocitace.nej-ceny.cz/88796/dell- ... -cerv.html myslíte že nebudu litovat?
Na PC budu dělat hlavně v programech od ADOBE CS4, v sony vegas videu a v programech na mixování hudby.
Výběr notebooku
za 25 s dani radsi lenovo r500, vetsi wsxga+ displej, lepsi sasi, vykon na stejne urovni.
ten dell to dohani jen nbd zarukou, ale na kvalitu thinkpadu R serie nema.
(od dellu kdyztak latitude/precision, ale tezko za 25k)
ten dell to dohani jen nbd zarukou, ale na kvalitu thinkpadu R serie nema.
(od dellu kdyztak latitude/precision, ale tezko za 25k)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
ne, nevšiml, je docela určitě barvoslepej.
a co by sis myslel? třeba jako když mi delláckej prodejce vysvětloval, že by mi latitude e5500 nedoporučil, protože je škaredej, a když to má být pro slečnu atakdále... tak nějak? (ale tenhle člověk celkem hned pochopil, že nejsem ten typ slečny, co by chtěla něco růžovoučkýho třeba, ale chci něco s danýma parametrama, takže jsme si rychle porozuměli.) - já vidět chlápka s tímhle, tak si řeknu, nemá špatnej vkus, i když studio bych asi nechtěla kvůli xp-čkám, ale dobrá volba.
"designově pro holky"... brrr. jako kdyby byl modrej, tak je to ok? šmankote, člověk by doufal, že na technickým fóru podobným nápadům uteče...![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a co by sis myslel? třeba jako když mi delláckej prodejce vysvětloval, že by mi latitude e5500 nedoporučil, protože je škaredej, a když to má být pro slečnu atakdále... tak nějak? (ale tenhle člověk celkem hned pochopil, že nejsem ten typ slečny, co by chtěla něco růžovoučkýho třeba, ale chci něco s danýma parametrama, takže jsme si rychle porozuměli.) - já vidět chlápka s tímhle, tak si řeknu, nemá špatnej vkus, i když studio bych asi nechtěla kvůli xp-čkám, ale dobrá volba.
"designově pro holky"... brrr. jako kdyby byl modrej, tak je to ok? šmankote, člověk by doufal, že na technickým fóru podobným nápadům uteče...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Moderátor
nejde o šeď, naopak! barvy jo, proč ne (však ten povrch je odolnější než leccos jinýho). - jenže tady si člověk vybere notebook a někdo jinej ho sprcá, že si vybral červenej, a jako chlap teda bude nejspíš nějakej divnej nebo co... (pardon, ale nějakej divnej mi přijde spíš někdo, kdo "vidět chlápka s tímhle, tak neví co by si myslel.")
poznámku o "technickým" fóru jsem utrousila v tom smyslu, že se tu čekají rady technickýho rázu (který se tu často sejdou docela cenný), ne zdrbnutí od módní policie...
- čímž se původnímu autorovi omlouvám, že jsem to strhla do offtopic, kdybyste pro něj někdo měli kloudnou radu, mě si už nevšímejte... ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
poznámku o "technickým" fóru jsem utrousila v tom smyslu, že se tu čekají rady technickýho rázu (který se tu často sejdou docela cenný), ne zdrbnutí od módní policie...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ja si teda vybiral notas ne jen podle parametru, ale taky podle vzhledu. A myslim ze ne kazdy si vybira notebook jako ty, podle parametru, ale ze se taky clovek kouka na vzhled a barvy. Nekterym lidem by asi neprislo nic divneho kdyby dotycny mel na kline nekde cerveny (troufal bych si rict i ruzovy) notebook, ale nekterym lidem si myslim ze urcite ano! Takze, kdyz to tak nevidi on - chtel radu - a ja mu ji poskytuji. Modra by teda byla rozhodne lepsi. Pokud si ale dotycny chce koupit ruzovy notebook, nic a nikdo mu nebrani
Moc díky za zastání tady od jedné slečny,mám rád živý kreativní veselý barvy,proto sem volil červenou před černou,samozřejmě kdyby byl v dostání v modré volil bych asi modrou,ale to bohužel není,zajímalo by mě jak by jsi se díval na člověka co nosí červenou bundu nebo červené kalhoty,je to o tom samém.
Díky moc za komentáře,ale asi 5minut potom co jsem založil tohle téma se mi naskytla možnost koupit půl roku staré HP,přesněji:
HP 8510W
T7500 2x 2.2GHz
4GB DDR2 667MHz
Quadro FX570M 512MB GDDR3
120GB 7200ot
15 WXGA+ 1680x1050
Vista Ultimate
2,5roku záruka
za 25k
takže ted jen doufám že to výjde a ten týpek to neprodá někomu jinému.
Díky moc za komentáře,ale asi 5minut potom co jsem založil tohle téma se mi naskytla možnost koupit půl roku staré HP,přesněji:
HP 8510W
T7500 2x 2.2GHz
4GB DDR2 667MHz
Quadro FX570M 512MB GDDR3
120GB 7200ot
15 WXGA+ 1680x1050
Vista Ultimate
2,5roku záruka
za 25k
takže ted jen doufám že to výjde a ten týpek to neprodá někomu jinému.
precitaj si NÁVOD: Jak (ne)pojmenovat nové téma
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“