Dobrý den,
řeším koupi notebooku kolem 12". Jde mi především o odolnost, mobilitu a rozumnou výdrž na baterii při ceně do 7tis. Zaujali mě repasované notebooky od IBM/Lenova, především tento:
Lenovo ThinkPad X61s
Dále pak:
HP Compaq 2510p
Máte někdo s těmito modely zkušenosti? Případně jiné, vhodnější alternativy. Volba repasovaného notebooku byla především díky ceně a nenašel jsem žádnou jinou vhodnou alternativu.
Děkuji za názory.
notebook kolem 12"
Ještě můžeš kouknout na Dell D430.
Mno a jinak.... no asi ti nic moc jiného nezbyde, při těchto požadavcích a rozpočtu.
Jinak klidně bych si to ale sehnal třeba na ebay.com, bude to levnější, než repasy... A ono záruka u repasů i tak není bůhvíco, rozhodně to ení jako když je nový stroj se zárukou u výrobce (přeci jen u repasů to jde pak vše na triko prodejce a nikdo mu ty servisní úkony nezaplatí...)
počítej i s novou baterií.
Mno a jinak.... no asi ti nic moc jiného nezbyde, při těchto požadavcích a rozpočtu.
Jinak klidně bych si to ale sehnal třeba na ebay.com, bude to levnější, než repasy... A ono záruka u repasů i tak není bůhvíco, rozhodně to ení jako když je nový stroj se zárukou u výrobce (přeci jen u repasů to jde pak vše na triko prodejce a nikdo mu ty servisní úkony nezaplatí...)
počítej i s novou baterií.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zatím u mě vítězí Lenovo. Dell i HP mají 1,8" HDD které se špatně shání a jsou i poměrně drahé. Po obchodech i ebay jsem se díval a nejvíc mě zaujal asi tento: http://www.levnapc.cz/lenovo-thinkpad-x61s-1.html
v ceně je i replikátor portů. Lenovo si myslím že by bylo i více mechanicky odolné. Další klad pro Lenovo je že mám 2,5"HDD doma volnou...
v ceně je i replikátor portů. Lenovo si myslím že by bylo i více mechanicky odolné. Další klad pro Lenovo je že mám 2,5"HDD doma volnou...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“