notebook kolem 12"

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
pelon

notebook kolem 12"

Příspěvekod pelon » 02 zář 2011 18:04

Dobrý den,
řeším koupi notebooku kolem 12". Jde mi především o odolnost, mobilitu a rozumnou výdrž na baterii při ceně do 7tis. Zaujali mě repasované notebooky od IBM/Lenova, především tento:
Lenovo ThinkPad X61s
Dále pak:
HP Compaq 2510p
Máte někdo s těmito modely zkušenosti? Případně jiné, vhodnější alternativy. Volba repasovaného notebooku byla především díky ceně a nenašel jsem žádnou jinou vhodnou alternativu.
Děkuji za názory.

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 02 zář 2011 18:18

Ještě můžeš kouknout na Dell D430.
Mno a jinak.... no asi ti nic moc jiného nezbyde, při těchto požadavcích a rozpočtu.

Jinak klidně bych si to ale sehnal třeba na ebay.com, bude to levnější, než repasy... A ono záruka u repasů i tak není bůhvíco, rozhodně to ení jako když je nový stroj se zárukou u výrobce (přeci jen u repasů to jde pak vše na triko prodejce a nikdo mu ty servisní úkony nezaplatí...)
počítej i s novou baterií.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

pelon

Příspěvekod pelon » 02 zář 2011 19:25

Zatím u mě vítězí Lenovo. Dell i HP mají 1,8" HDD které se špatně shání a jsou i poměrně drahé. Po obchodech i ebay jsem se díval a nejvíc mě zaujal asi tento: http://www.levnapc.cz/lenovo-thinkpad-x61s-1.html
v ceně je i replikátor portů. Lenovo si myslím že by bylo i více mechanicky odolné. Další klad pro Lenovo je že mám 2,5"HDD doma volnou...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“