Ahojte,
od příštího roku se chystám na vysokou školu .... chci si psát poznámky na notasu ... píšu vsema deseti ... ale ....
90% současných notebooku ma pomerne problematickou klavesnici ... casto se mi stava ze zmacknu dve tlacitka najednou ....
Existuje na ceskem trhu notebook s vice clenitou klavesnici do cca 25k? Nebo si budu muset zvyknout??
Notebook s kvalitní klávesnicí
Co je to za vysokou skolu?
Co ja mam zkusenosti s ekonomkou, tak tam se da delat vsechno, jenom ne poradne zapisovat prednasky.![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Co ja mam zkusenosti s ekonomkou, tak tam se da delat vsechno, jenom ne poradne zapisovat prednasky.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Naposledy upravil(a) Crabik dne 13 črc 2007 23:48, celkem upraveno 1 x.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
mno... vzhledem k tomu, že note zatím nemám, tak nemůžu nijak moc radit, ale co takhle připojit si k notu obyčejnou klávesnici? Když to jde s myší a monitorem...
teda já nevím, jestli to fakt jde, ale jestli jo, tak je to levnější než jakékoli jiné řešení (pokud klávesnici máš, samozřejmě)![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
teda já nevím, jestli to fakt jde, ale jestli jo, tak je to levnější než jakékoli jiné řešení (pokud klávesnici máš, samozřejmě)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Upustíte-li namazaný krajíc chleba na zem, pak možnost, že spadne namazanou stranou roste přímo úměrně s cenou vašeho koberce.
Crabik píše:Co je to za vysokou skolu?
Co ja mam zkusenosti s ekonomkou, tak tam se da delat vsechno, jenom ne poradne zapisovat prednasky.
jojo o ekonomce je to známé .... tam člověk totiž vůbec nehne prstem ...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Lidyis píše:Arieva píše:mno... vzhledem k tomu, že note zatím nemám, tak nemůžu nijak moc radit, ale co takhle připojit si k notu obyčejnou klávesnici? Když to jde s myší a monitorem...
teda já nevím, jestli to fakt jde, ale jestli jo, tak je to levnější než jakékoli jiné řešení (pokud klávesnici máš, samozřejmě)
to by samozřejmě šlo ... ale v přednáškových sálech je takové minimum místa, že je člověk rád že se vejde alespoň s tím notebookem .... takže klavesnice je uplne mimo ....
tedy alespoň na lékařských fakultách tomu tak je ... btw tam je hodně přednášek vyloženě psacích
tjn... a co takhle... pero a papír? to zabírá ještě mín místa
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Upustíte-li namazaný krajíc chleba na zem, pak možnost, že spadne namazanou stranou roste přímo úměrně s cenou vašeho koberce.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
taky si nemohu zvyknout ale objevil jsem klávesnici externí s numerickou a ještě bezdrátovou škoda že ta klávesnice vydrží déle v provozu než ten notebook
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
Zpět na „Jaký vybrat notebook“