Ahojte,
od příštího roku se chystám na vysokou školu .... chci si psát poznámky na notasu ... píšu vsema deseti ... ale ....
90% současných notebooku ma pomerne problematickou klavesnici ... casto se mi stava ze zmacknu dve tlacitka najednou ....
Existuje na ceskem trhu notebook s vice clenitou klavesnici do cca 25k? Nebo si budu muset zvyknout??
Notebook s kvalitní klávesnicí
Co je to za vysokou skolu?
Co ja mam zkusenosti s ekonomkou, tak tam se da delat vsechno, jenom ne poradne zapisovat prednasky.
Co ja mam zkusenosti s ekonomkou, tak tam se da delat vsechno, jenom ne poradne zapisovat prednasky.
Naposledy upravil(a) Crabik dne 13 črc 2007 23:48, celkem upraveno 1 x.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
mno... vzhledem k tomu, že note zatím nemám, tak nemůžu nijak moc radit, ale co takhle připojit si k notu obyčejnou klávesnici? Když to jde s myší a monitorem...
teda já nevím, jestli to fakt jde, ale jestli jo, tak je to levnější než jakékoli jiné řešení (pokud klávesnici máš, samozřejmě)
teda já nevím, jestli to fakt jde, ale jestli jo, tak je to levnější než jakékoli jiné řešení (pokud klávesnici máš, samozřejmě)
Upustíte-li namazaný krajíc chleba na zem, pak možnost, že spadne namazanou stranou roste přímo úměrně s cenou vašeho koberce.
Crabik píše:Co je to za vysokou skolu?
jojo o ekonomce je to známé .... tam člověk totiž vůbec nehne prstem ... ... natož potom zapisovat si přednášky ... ale na medicíně je to jiné ... tam co si člověk nenapíše to nemá ... ... kamarád říkal že bez notasu by měl tak polovinu zápisů
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Lidyis píše:Arieva píše:mno... vzhledem k tomu, že note zatím nemám, tak nemůžu nijak moc radit, ale co takhle připojit si k notu obyčejnou klávesnici? Když to jde s myší a monitorem...
to by samozřejmě šlo ... ale v přednáškových sálech je takové minimum místa, že je člověk rád že se vejde alespoň s tím notebookem .... takže klavesnice je uplne mimo ....
tedy alespoň na lékařských fakultách tomu tak je ... btw tam je hodně přednášek vyloženě psacích
tjn... a co takhle... pero a papír? to zabírá ještě mín místa
Upustíte-li namazaný krajíc chleba na zem, pak možnost, že spadne namazanou stranou roste přímo úměrně s cenou vašeho koberce.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
taky si nemohu zvyknout ale objevil jsem klávesnici externí s numerickou a ještě bezdrátovou škoda že ta klávesnice vydrží déle v provozu než ten notebook
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
Zpět na „Jaký vybrat notebook“