Jaký NB z USA?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Mikrak
občas něco napíše

Jaký NB z USA?

Příspěvekod Mikrak » 23 črc 2007 22:34

Zdarec všichni,
chci si koupit noťas a známý je teď v USA, tak jsem si říkal, že by mi mohl NB dovést, protože jsem slyšel, že ty ceny tam jsou lepší než u nás...
Noťas chcu na net, filmy, občas nějaká hra, ale hlavně dělám 3D grafiku ( v cinemě 4D), pak používám ještě photoshop a ilustrator...
Noťas bych chtěl kvalitní, aby mi vydžel, tak jsem přemýšlel o IBM (jsou prý jedny z nejkvalitnějších), ale nebráním se i jiným značkám, které v USA seženu levněji.

Chtěl bych 15.4" LCD, C2D a dedikovanou grafiku, myslíte, že bych se s touto konfigurací vlezl do 30000Kč?

Dík moc všem...

StrikerCZE
občas něco napíše

Příspěvekod StrikerCZE » 23 črc 2007 23:00

Mam tedkom znamyho v USA a taky sem premyslel ze bych si nechal privizt NB, moc ale neverim zaruce - myslim ze treba firmy jako Dell a IBM budou mit zaruku celosvetovou ale co znacky jako HP, Toshiba,... Nemas o tom nejaky lepsi informace?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 23 črc 2007 23:13

Ani Dell a Lenovo (IBM predava leda tak servery) nemaju standartne medzinarodnu zaruku, musis si ju dokupit ak nie je v zaklade...

Ono celkovo ma vacsina vyrobcov nejake modely, ktore v zahranici nevyservisujes ani keby si chcel...

C

bus

Příspěvekod bus » 24 črc 2007 00:52

So zárukou na tom s notebookom kúpeným v USA nebudeš nikdy dobre takže si to rozmysli. Buď zaplatíš mastné peniaze za dokúpenie záruky aj na ČR (ak sa to vôbec dá) alebo do toho pôjdeš s rizikom že sa notebooku niečo stane. Ak to riskneš tak naozaj kvalitnú značku. Ja osobne mám skúsenosti len s Dellom ale musím povedať že kvalita je dobrá a ak majú práve správnu akciu, dá sa dostať za veľmi výhodnú cenu.

Lucason
guru

Příspěvekod Lucason » 24 črc 2007 07:47

Notesy jsou sice levnější, ale pokud nemaj mezinárodní záruku v ceně, tak vychází v přepočtu tak od 3 ale i do 15 tisíc co sem já hledal když sem o dovozu přemejšlel..takže kromě ceny samotnýho notebooku mrkni i na tuhle drobnost.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“