Zdarec všichni,
chci si koupit noťas a známý je teď v USA, tak jsem si říkal, že by mi mohl NB dovést, protože jsem slyšel, že ty ceny tam jsou lepší než u nás...
Noťas chcu na net, filmy, občas nějaká hra, ale hlavně dělám 3D grafiku ( v cinemě 4D), pak používám ještě photoshop a ilustrator...
Noťas bych chtěl kvalitní, aby mi vydžel, tak jsem přemýšlel o IBM (jsou prý jedny z nejkvalitnějších), ale nebráním se i jiným značkám, které v USA seženu levněji.
Chtěl bych 15.4" LCD, C2D a dedikovanou grafiku, myslíte, že bych se s touto konfigurací vlezl do 30000Kč?
Dík moc všem...
Jaký NB z USA?
-
- občas něco napíše
So zárukou na tom s notebookom kúpeným v USA nebudeš nikdy dobre takže si to rozmysli. Buď zaplatíš mastné peniaze za dokúpenie záruky aj na ČR (ak sa to vôbec dá) alebo do toho pôjdeš s rizikom že sa notebooku niečo stane. Ak to riskneš tak naozaj kvalitnú značku. Ja osobne mám skúsenosti len s Dellom ale musím povedať že kvalita je dobrá a ak majú práve správnu akciu, dá sa dostať za veľmi výhodnú cenu.
Notesy jsou sice levnější, ale pokud nemaj mezinárodní záruku v ceně, tak vychází v přepočtu tak od 3 ale i do 15 tisíc co sem já hledal když sem o dovozu přemejšlel..takže kromě ceny samotnýho notebooku mrkni i na tuhle drobnost.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“