Vyber herniho notebooku cena do 35 k s DPH
-
- občas něco napíše
Vyber herniho notebooku cena do 35 k s DPH
Mohli by ste mi hodit nejake odkazy ? pripadne pros and cons notebooku ktoreho by som mal zvolit . Ďakujem
pokud cena/výkon tak https://www.alza.cz/msi-ge72-6qf-061cz- ... 62.htm?o=3 má ve stejné ceně rovnou i7
raidik píše:Do budoucna určitě, já měl za to že se bavíme o současnosti a 1060 jsou v cz zatím kolem 50t takže je otázkou kdy tady ty levnější varianty vůbec budou a za jakou cenu vlastně.
vlastne ano, notebook stoji 5 korun a kupuje sa jen na soucasnost, aha. ok.
Dell Inspiron 7559, FullHD, i5 6300HQ, GTX960m, SSD500GB samsung EVO
Ale ano.Konstrukce Predatoru je jak skála( hlavně víko oproti skoro papíru na MSI) Přesný touchpad,kvalitnější zvuk,výkonnější chlazení,(menší hluk),možnost NBD,baterie vydrží o dost déle atd.Nějaké další dotazy?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
DeLong píše:raidik píše:Do budoucna určitě, já měl za to že se bavíme o současnosti a 1060 jsou v cz zatím kolem 50t takže je otázkou kdy tady ty levnější varianty vůbec budou a za jakou cenu vlastně.
vlastne ano, notebook stoji 5 korun a kupuje sa jen na soucasnost, aha. ok.
Jestli to nebude tím, že dotaz zněl "Vyber herniho notebooku cena do 35" a ne výběr herního notebooku do budoucna. Samozřejmě že do budoucna se vyplatí koupit GTX10 ale najdeš nějaké v ceně 35k?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“