Spokojenost s MSI notebooky, servisem aj.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak jsi to myslel v nastaveni lepsim pokud nejde o gta 4 tak malo her ma omezeni na gpu nastaveni a v 3dmarku no nevim ja 3dmarky pres vecer nehraju proste az se udela nejaky konzumni test ve hrach uverim do te doby mi to prijde opravdu jako marketing viz pocty
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
návštěva Penty servisního střediska s GX610
Tak jsem se dnes vydal do Penty autorizovaného servisu v Strakonících
se svým modelem GX610 s následujícími závadami
prohnuté víko displaje
prounuté spodní šasi notebooku a to tak že to deformuje horní víko
větrák chlazení hučící jako stíhačka a kvičící ložicko ( při zátěži ) pustím si film a nedá se u toho být to abych ho měl na kostce ledu
špatně spasovaná mechanika cd/dvd která po vložení média rozdrnčí selej stroj tak že se u toho nedá sedět
nefunkční audiou výstup na předku
odchlipující se plasty rámečku displaje a jiné drobnosti
No a přístup pracovníků penty
prý na plasty se záruka nevzathuje a podobné kecy přičemž v global varanty v tom není ani slovo a jine. a prý je to zcela normálí že se šasi notebooku prohne jako lavor .. jen pro příklad moje sestra má tentýž model a je naprosto v pořádku bez deformací
takže jsem na jejich vyjádření zvědav a pokud to neuznajá dám to na zanlecké posuzení a budu se s nima soudit
toliko k dnešku
A od pracovníků penty bych očekával přístup techniků a ne znuděné pohledy s tím že si myslí že jim to muže být u prd..
táhnul jsem tam 400 kiláků .....................
se svým modelem GX610 s následujícími závadami
prohnuté víko displaje
prounuté spodní šasi notebooku a to tak že to deformuje horní víko
větrák chlazení hučící jako stíhačka a kvičící ložicko ( při zátěži ) pustím si film a nedá se u toho být to abych ho měl na kostce ledu
špatně spasovaná mechanika cd/dvd která po vložení média rozdrnčí selej stroj tak že se u toho nedá sedět
nefunkční audiou výstup na předku
odchlipující se plasty rámečku displaje a jiné drobnosti
No a přístup pracovníků penty
prý na plasty se záruka nevzathuje a podobné kecy přičemž v global varanty v tom není ani slovo a jine. a prý je to zcela normálí že se šasi notebooku prohne jako lavor .. jen pro příklad moje sestra má tentýž model a je naprosto v pořádku bez deformací
takže jsem na jejich vyjádření zvědav a pokud to neuznajá dám to na zanlecké posuzení a budu se s nima soudit
toliko k dnešku
A od pracovníků penty bych očekával přístup techniků a ne znuděné pohledy s tím že si myslí že jim to muže být u prd..
táhnul jsem tam 400 kiláků .....................
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
panove musi byt zavady nahlasene samostatne takze musim 4 reklamovat a protoze clovek co znam reklamoval 3 veci najednou a pak mu rekli ze kdyz to byl v ramci jedne reklamace tak se to pocita jako jedna reklamace takze ne ze zavady musi byt 4 ale musi byt 4 reklamace.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
V obcanskem zakone se mluvi o opakovanych vadach nebo o vetsim poctu vad. Nikde se tam nepocitaji reklamace.
Pro prodejce je urcite vyhodnejsi tvrdit blbost o pocitani reklamaci a kdyz zakaznik nevi, tak sklopi usi a jde domu.
Pro prodejce je urcite vyhodnejsi tvrdit blbost o pocitani reklamaci a kdyz zakaznik nevi, tak sklopi usi a jde domu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W