![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Spokojenost s MSI notebooky, servisem aj.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak jsi to myslel v nastaveni lepsim pokud nejde o gta 4 tak malo her ma omezeni na gpu nastaveni a v 3dmarku no nevim ja 3dmarky pres vecer nehraju
proste az se udela nejaky konzumni test ve hrach uverim do te doby mi to prijde opravdu jako marketing viz pocty ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
návštěva Penty servisního střediska s GX610
Tak jsem se dnes vydal do Penty autorizovaného servisu v Strakonících
se svým modelem GX610 s následujícími závadami
prohnuté víko displaje
prounuté spodní šasi notebooku a to tak že to deformuje horní víko
větrák chlazení hučící jako stíhačka a kvičící ložicko ( při zátěži ) pustím si film a nedá se u toho být to abych ho měl na kostce ledu
špatně spasovaná mechanika cd/dvd která po vložení média rozdrnčí selej stroj tak že se u toho nedá sedět
nefunkční audiou výstup na předku
odchlipující se plasty rámečku displaje a jiné drobnosti
No a přístup pracovníků penty
prý na plasty se záruka nevzathuje a podobné kecy přičemž v global varanty v tom není ani slovo a jine. a prý je to zcela normálí že se šasi notebooku prohne jako lavor .. jen pro příklad moje sestra má tentýž model a je naprosto v pořádku bez deformací
takže jsem na jejich vyjádření zvědav a pokud to neuznajá dám to na zanlecké posuzení a budu se s nima soudit
toliko k dnešku
A od pracovníků penty bych očekával přístup techniků a ne znuděné pohledy s tím že si myslí že jim to muže být u prd..
táhnul jsem tam 400 kiláků .....................
se svým modelem GX610 s následujícími závadami
prohnuté víko displaje
prounuté spodní šasi notebooku a to tak že to deformuje horní víko
větrák chlazení hučící jako stíhačka a kvičící ložicko ( při zátěži ) pustím si film a nedá se u toho být to abych ho měl na kostce ledu
špatně spasovaná mechanika cd/dvd která po vložení média rozdrnčí selej stroj tak že se u toho nedá sedět
nefunkční audiou výstup na předku
odchlipující se plasty rámečku displaje a jiné drobnosti
No a přístup pracovníků penty
prý na plasty se záruka nevzathuje a podobné kecy přičemž v global varanty v tom není ani slovo a jine. a prý je to zcela normálí že se šasi notebooku prohne jako lavor .. jen pro příklad moje sestra má tentýž model a je naprosto v pořádku bez deformací
takže jsem na jejich vyjádření zvědav a pokud to neuznajá dám to na zanlecké posuzení a budu se s nima soudit
toliko k dnešku
A od pracovníků penty bych očekával přístup techniků a ne znuděné pohledy s tím že si myslí že jim to muže být u prd..
táhnul jsem tam 400 kiláků .....................
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
panove musi byt zavady nahlasene samostatne takze musim 4 reklamovat a protoze clovek co znam reklamoval 3 veci najednou a pak mu rekli ze kdyz to byl v ramci jedne reklamace tak se to pocita jako jedna reklamace takze ne ze zavady musi byt 4 ale musi byt 4 reklamace. ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
V obcanskem zakone se mluvi o opakovanych vadach nebo o vetsim poctu vad. Nikde se tam nepocitaji reklamace.
Pro prodejce je urcite vyhodnejsi tvrdit blbost o pocitani reklamaci a kdyz zakaznik nevi, tak sklopi usi a jde domu.
Pro prodejce je urcite vyhodnejsi tvrdit blbost o pocitani reklamaci a kdyz zakaznik nevi, tak sklopi usi a jde domu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W