MSI GX623x-026cz - Zkušenosti (taková malá "recenze'')
-
- píše často
MSI GX623
Zdravím,
můžete mi někdo, kdo vlastníte tento notebook již aspoň měsíc-lépe dva, popsat své zkušenosti? S čím jste spokojeni/nespokojeni...co to šasi-je pevné?-prohýbá se? Co notebook celkově-přehřívá se, nebo jinak, topí hodně? Přenášíte ho často?-je objektivně schopen vydržet 3-4x týdně přenášení do školy, případně převážení vlakem? Díky za odpovědi a prosím neodkazujte mě ať si přečtu recenzi na 1.straně, četl jsem ji, ale přišlo mi to jako několikadenní zkušennosti a to není zrovna to, co mě zajímá...
můžete mi někdo, kdo vlastníte tento notebook již aspoň měsíc-lépe dva, popsat své zkušenosti? S čím jste spokojeni/nespokojeni...co to šasi-je pevné?-prohýbá se? Co notebook celkově-přehřívá se, nebo jinak, topí hodně? Přenášíte ho často?-je objektivně schopen vydržet 3-4x týdně přenášení do školy, případně převážení vlakem? Díky za odpovědi a prosím neodkazujte mě ať si přečtu recenzi na 1.straně, četl jsem ji, ale přišlo mi to jako několikadenní zkušennosti a to není zrovna to, co mě zajímá...
-
- občas něco napíše
Moje zkušenosti po 1 měsíci
Rozhodl jsem se tedy, že zde popíšu moje dojmy z tohoto notebooku. Po rozbalení mě vytočila snad pouze samolepka nalepená na okraj displeje, nechala na šasi stopy, těžko se to čistilo. Nainstaloval jsem tedy win 7 a vše jede i po měsíci naprosto v pohodě, práce i odezva je rychlá, na notebooku se ( alespoň mě ) velmi dobře píše. dost hraji hry, takže jsem postupně hrál....vše v max rozlišení 1680x1050...... Call of Juarez na full detaily s vypnutým AA, Arma 2, celkové nastavení vyšší, Wolfenstein na High bez sekání, Racedriver Grid na medium, Dead Space na high, Sillent Hill Homecoming na High, Frontlines na medium. Je to pouze orientačně napsáno, snad to někomu pomůže.Vše bez vypnutého Turba, které nepoužívám. Co se mi zamlouvá je chlazení.... Notebook sice dost topí, když hraji nějakou hry, ale po 2 minutách po vypnutí teplota spadne a je tam cca 65 stupňů.... Jeden problém mám s klávesnicí....u šipek se prohýbá a lupe, ne nějak často ale člověka to otravuje. Jednou mi vypadl controll bar, zde jsem našel řešení, už jede v pohodě. Celkově jsem ZATIM s notebookem velmi spokojen, líbí se mi tím, že není hlučný, zatím, a líbí se mi zpracováním. Nutno říct že ho nepřenáším, používám ho jako stolní. Pokud by byl nějaký dotaz, napište, pokusím se pomoci.....
-
- občas něco napíše
takže som nainštaloval win 7 bohužiaľ iba 32 bit a s touchpadom je to úplne to isté ako v xp-cku. Scrollovanie proste nefunguje ani so synaptic ovladacmi ani bez nich. A horsie je ze mi vo win 7 nechce nainstalovat Intel Matrix Storage Management Drivers a vypise ze this computer does not meet the minimum requirements for this software. Tak uz fakt neviem kde je zase problem.
- Chlebovnik
- guru
Re: Moje zkušenosti po 1 měsíci
AllKalda píše:Jeden problém mám s klávesnicí....u šipek se prohýbá a lupe, ne nějak často ale člověka to otravuje.
AllKalda píše:Jednou mi vypadl controll bar, zde jsem našel řešení, už jede v pohodě.
AllKalda píše:líbí se mi zpracováním.
Wow, čteš po sobě co píšeš?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Baterie
Nikde jsem tu nevidel zminku o baterii.. kolik asi baterka vydrzi a jestli se to da jeste nejak zvysit aby vydrzela co nejvic.. a jeste by me zajimalo, kdybych tam vrazil 9 člankovou baterii, na kolik by se vydrz mohla zvetsit? diky
Odkaz na 9čl. baterii: http://barbone.cz/index.asp?stiid=78683 ... Ah%20black
Odkaz na 9čl. baterii: http://barbone.cz/index.asp?stiid=78683 ... Ah%20black
mno
allka: no ta klavesnice de pomerne snadno podlozit, nekde sem daval odkaz na navod. A z toho, ze nejsi odbornik na Nb si nic nedelej, to nikdo z lidi tady. Apon ja tedy nevim o nikom tu, kdo by nekdy naky NB konstruoval :0)) Vetsina vede jen reci jak je zvykla z hospody, pripadne si porovnava jak ma velkyho...