mirekj píše:EfineSS píše:Rád bych vyčistil, případně přepastoval chlazení. Bude problém se zárukou když pouruším pečeť, která je přelepená přes ten zadní kryt?
No, nevim jak to s tím je, ale pokud si chceš vyměnit disk, tak se prý nic neděje, když poškodíš tu pečeť, takže si myslim, že je to stejný případ jako s tim diskem.. pač je tam jen jedna..
Mám NTB MSI GX 610i a sám jsem si přidal ramky a taky vyčistil chlaz. a prepastoval a v servise uplne v pohode ale doporucuju nedelat protoze na mem ntb byla misto pasty teplovodiva guma a ta je podle me podstatne lepsi nez pasta jinak po prepastovani jsem mel cca 3 mesice klid a po te se nejspis pasta vypalila pze mi ntb nehorazne topil a zkrze teplotni ochranu se vypinal.proto jsem posilal do penty a ted budu posilat po treti zkrze prehrivani - vraceni penez a koupim asi taky tuhle masinku . ja jsem s msi ntb spokojen az na to chlazeni ale doufam ze u tohodle modelu se trosku ponaucili a chlazeni bude o aspon o neco lepsi.Jinak jak rikam v pente mi nedelali zadne problemy kvuli peceti a i jsem jim v průvodním dopise psal ze jsem NTB přepastoval.