MSI GT780DXR-400CS 17,3"
Jestli máš 8GB RAM tak víc je zbytečné.
Jinak s tou Coollaboratory Liguid Metal Pad náhodou zkušenost mám a musím říct není špatná ,ale pokud máš škrábance na chladiči či rýhy a je nerovný tak je ta podložná na hov*o. Lepší je ten tekutý kov. Je to lehké očistíš chladič a jádro CPU, GPU a potom tím štětečkem naneseš tenkou vrstvu cca 1mm ,ale tak aby neprokukovalo jádro samotného čipu a pak položíš chladič. Nesmíš s chladičem ale na jádře pak cuknout jinak se ta pasta setře a nebude to dobře fungovat/přenášet teplo.
Jinak s tou Coollaboratory Liguid Metal Pad náhodou zkušenost mám a musím říct není špatná ,ale pokud máš škrábance na chladiči či rýhy a je nerovný tak je ta podložná na hov*o. Lepší je ten tekutý kov. Je to lehké očistíš chladič a jádro CPU, GPU a potom tím štětečkem naneseš tenkou vrstvu cca 1mm ,ale tak aby neprokukovalo jádro samotného čipu a pak položíš chladič. Nesmíš s chladičem ale na jádře pak cuknout jinak se ta pasta setře a nebude to dobře fungovat/přenášet teplo.
K ničemu.Jinak silně pochybuji, že by ty vysoké teploty nastaly vlivem už vyschlé pasty.MSI v těchto modelech totiž používá špičkovou pastu ThermalT.MX2.Spíš to bude zanešené prachem.kamca píše:A ještě se chci zeptat mám verzi s RAM-DDR3 8GB.
Pomomohlo by mi k něčemu nějakou RAM přidat ?
Projeví se to nějak při hrách ??
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Vysavač je zde k ničemu.Odšroubuj pár šroubků vzadu a otevře se Ti celý NTB jak na dlani.O záruku v žadném připadě nepřijdeš.kamca píše:Zkoušel jsem to vysávat vysavačem ale efekt nebyl žádný . Je možné notebook rozdělat a profouknout stlačeným vzduchem zevnitř ? Budu muset sundat tu bílou samolepku,jinak se tam nedostanu. Nepříjdu tímhle o záruku ? Notebook je starý asi 9 měsíců.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV