EX700X - ako domoct do vecnych lovist

notebooky MSI a vše kolem nich
danissimo

EX700X - ako domoct do vecnych lovist

Příspěvekod danissimo » 04 úno 2009 23:30

zdravim,

tiez som majitelom jedneho kusku od MSI, co sa mi stalo taktiez osudnymi a pomalicky len zratavam chyby a zavady na reklamaciu.
(citacka, dvd mechanika, ultra hlucny ventil a prehrievanie a zamrzanie)

konkretne model EX700X s grafikou geforce 8400M, ktora sa paradne extremne prehrieva, samotna nvidia davnejsie vydala vyhlasenie, ze su to vadne chipy.

teploty pri hrani dosahuju vpohode: cpu 90C, grafika pocas hry a aj v 2d windows rezime 77-88C co je "velmi super", ventilator huci fakt ako zahradna kosacka.

chcel by som sa nejak zbavit tohto kusku a pokusit sa reklamovani o vratenie penazi, ma niekto s tym skusenosti?

grafika sa paradne prehrieva, ci by sa jej nejak nedalo domoct taktnutim alebo zakrytim prieduchov to doviest az k samotnemu odpaleniu grafiky pripadne k vyhoreniu aj inych casti :)

dik za kazdy cenny postreh :wink:

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 04 úno 2009 23:36

no nieze by som taketo nieco uznaval, ale sam som si tym presiel a viem co je mat notebook za ktory dam dost vela penazi a nemozem ho riadne vyuzivat a stale servis alebo blbnutie atd.,
Ako univerzalne je pod DOSom flashovat BIOS bez baterky len s pripojenym adapterom ktory je vyzadovany k flashovaniu a ked to bude vymazavat flashku tak to pri 80% odpojit adapter a K.O. --
sam mam pocit ze mi to podaktory pravidelne robia na notebooku a zistit sa to spetne neda ci si to flashom poslal do pecka --
Ci uz flashnes z diskety alebo boot CD alebo niecoho takeho ,, proste tak v polke ked vymaze flashku vypnut a mas pokoj .
Ono ajtak neviem ci taketo nieco patri na forum, jedna vec je ked niekdo ma realne problemy so zariadenim a druha vec je ked niekdo nema ziadne problemy ale rad by si kupil nieco novsieho .
Ako ked musis tak musis ale takto verejne ,, predsalen sem chodia aj servisaci z rôznych servisov urcite takze tak :wink:
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 04 úno 2009 23:59

...a ti servisáci kolikrát nejsou úplně blbí. úmyslně vyrobenou "chybu" poznají a účet pak podle toho vypadá. :roll:

příště líp vybírej.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 05 úno 2009 16:57

je dodam ze to je trestne

LOCK PLS
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Zpět na „notebooky MSI“