zdravim,
tiez som majitelom jedneho kusku od MSI, co sa mi stalo taktiez osudnymi a pomalicky len zratavam chyby a zavady na reklamaciu.
(citacka, dvd mechanika, ultra hlucny ventil a prehrievanie a zamrzanie)
konkretne model EX700X s grafikou geforce 8400M, ktora sa paradne extremne prehrieva, samotna nvidia davnejsie vydala vyhlasenie, ze su to vadne chipy.
teploty pri hrani dosahuju vpohode: cpu 90C, grafika pocas hry a aj v 2d windows rezime 77-88C co je "velmi super", ventilator huci fakt ako zahradna kosacka.
chcel by som sa nejak zbavit tohto kusku a pokusit sa reklamovani o vratenie penazi, ma niekto s tym skusenosti?
grafika sa paradne prehrieva, ci by sa jej nejak nedalo domoct taktnutim alebo zakrytim prieduchov to doviest az k samotnemu odpaleniu grafiky pripadne k vyhoreniu aj inych casti
dik za kazdy cenny postreh
EX700X - ako domoct do vecnych lovist
no nieze by som taketo nieco uznaval, ale sam som si tym presiel a viem co je mat notebook za ktory dam dost vela penazi a nemozem ho riadne vyuzivat a stale servis alebo blbnutie atd.,
Ako univerzalne je pod DOSom flashovat BIOS bez baterky len s pripojenym adapterom ktory je vyzadovany k flashovaniu a ked to bude vymazavat flashku tak to pri 80% odpojit adapter a K.O. --
sam mam pocit ze mi to podaktory pravidelne robia na notebooku a zistit sa to spetne neda ci si to flashom poslal do pecka --
Ci uz flashnes z diskety alebo boot CD alebo niecoho takeho ,, proste tak v polke ked vymaze flashku vypnut a mas pokoj .
Ono ajtak neviem ci taketo nieco patri na forum, jedna vec je ked niekdo ma realne problemy so zariadenim a druha vec je ked niekdo nema ziadne problemy ale rad by si kupil nieco novsieho .
Ako ked musis tak musis ale takto verejne ,, predsalen sem chodia aj servisaci z rôznych servisov urcite takze tak
Ako univerzalne je pod DOSom flashovat BIOS bez baterky len s pripojenym adapterom ktory je vyzadovany k flashovaniu a ked to bude vymazavat flashku tak to pri 80% odpojit adapter a K.O. --
sam mam pocit ze mi to podaktory pravidelne robia na notebooku a zistit sa to spetne neda ci si to flashom poslal do pecka --
Ci uz flashnes z diskety alebo boot CD alebo niecoho takeho ,, proste tak v polke ked vymaze flashku vypnut a mas pokoj .
Ono ajtak neviem ci taketo nieco patri na forum, jedna vec je ked niekdo ma realne problemy so zariadenim a druha vec je ked niekdo nema ziadne problemy ale rad by si kupil nieco novsieho .
Ako ked musis tak musis ale takto verejne ,, predsalen sem chodia aj servisaci z rôznych servisov urcite takze tak
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
...a ti servisáci kolikrát nejsou úplně blbí. úmyslně vyrobenou "chybu" poznají a účet pak podle toho vypadá.
příště líp vybírej.
příště líp vybírej.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.