mam taky celkom dost zavazny problem. Neviem ci sa to tu niekde uz preberalo alebo nie vzhladom na to ze search na tomto fore je taky aky je alebo mozno je chyba medzi stolickou a klavesnicou to je jedno

Hammer014 píše:ok to je fajn ze sa to stava casto atd... ale ja hladam nejake ine riesenie ako je zarucny servis vzhladom na to ze zaruku nemam... ja neviem nejake predajne miesto nahradnych dielov alebo nieco cim sa tomu da zabranit... ( btw sorry za tu vec s hladanim)
Hammer014 píše:dakujem za radu ale obavam sa ze prave povolene skrutky na pravom pante sposobili to ze zatazenie z daneho pantu prenasal aj vonkajsi plast vo vacsej miere ako od vyroby a ten to nevytrzal. Asi pred 3 dnami som dotiahol skrutky na pantoch a zaistil pripravkom na poistovanie skrutiek odvtedy sa prasklina nesiry ale je pri sklapani obrazovky je viditelne ze sa nosny (zadny plast) prehyba o mnoho viac ako pri pante na lavej strane kde su plasty ok. uvidim v pondelok idem do jedneho servisu ktory ma na stranke ze doda nahradne diely na akykolvek notebook tak ich motto podrobim skuskepretoze potrebujem este aj nejake diely na stary fujitsu siemens
kokr11 píše:Mam stejný problém s tím pravým kloubem, tak jsem se chtěl zeptat jak to dopadlo. Nejdříve se objevila prasklina na krytu lcd displeje a po rozebrání jsem zjistil, že je to v místě prolisu díluprasklé. Ten díl upevňuje displej ke kloubům. Je prasklý a je třeba ho vyměnit. Máte odkazy nebo adresy na ty servisy, kde se to povedlo.Dík
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů