Shogun 2 Total War
Shogun 2 Total War
Nenašel jsem zde téma,které by se týkalo této hry a tak se chci zeptat jak to dupe na Vašich ntb a byl bych rad i za příspěvky lidí s 540m od Nvidie,může být i s OC...jak Vám to běhá pařani?
Re: Shogun 2 Total War
Hru hravam...napriek udajne velkej narocnosti sa nejde stazovat...FullHD v DX9...prakticky vsetko na vysokych...vratane Shader M...3.0...tusim dve nastavenia na strednych...
Vsetko krasne plynule...najmä tie bitky stoja za to...
VGA...560M
Vsetko krasne plynule...najmä tie bitky stoja za to...
VGA...560M
Zdavím, téma už nebylo pěkně dlouho otevřeno, tak doufám, že mě nebude nikdo kamenovat za OT, popřípadě špatně zvolenému tématu. Patřím k fandům TW sérií, a lámu si hlavu nad tím, jak si vedou dnešní notebooky se Shogunem2. Bohužel ho nemůžu hrát ani na desktopu. A na vysoké prostě chci taky jednou zkusit přenosnou alternativu PC
. Přemýšlím o kusu Lenovo Y570.Core i7-2670QM.8GB.750GB,GF GT555M 2GB. Mám s tím šance na nějaké konfigurace mezi High/Ultra High ?

Není.Šanci máš jen na medium a to v rozmezí 30-40 fps.jakub00 píše:Zdavím, téma už nebylo pěkně dlouho otevřeno, tak doufám, že mě nebude nikdo kamenovat za OT, popřípadě špatně zvolenému tématu. Patřím k fandům TW sérií, a lámu si hlavu nad tím, jak si vedou dnešní notebooky se Shogunem2. Bohužel ho nemůžu hrát ani na desktopu. A na vysoké prostě chci taky jednou zkusit přenosnou alternativu PC. Přemýšlím o kusu Lenovo Y570.Core i7-2670QM.8GB.750GB,GF GT555M 2GB. Mám s tím šance na nějaké konfigurace mezi High/Ultra High ?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3