Shogun 2 Total War
Shogun 2 Total War
Nenašel jsem zde téma,které by se týkalo této hry a tak se chci zeptat jak to dupe na Vašich ntb a byl bych rad i za příspěvky lidí s 540m od Nvidie,může být i s OC...jak Vám to běhá pařani?
-
blog_3r
Re: Shogun 2 Total War
Hru hravam...napriek udajne velkej narocnosti sa nejde stazovat...FullHD v DX9...prakticky vsetko na vysokych...vratane Shader M...3.0...tusim dve nastavenia na strednych...
Vsetko krasne plynule...najmä tie bitky stoja za to...
VGA...560M
Vsetko krasne plynule...najmä tie bitky stoja za to...
VGA...560M
-
blog_3r
-
jakub00
Zdavím, téma už nebylo pěkně dlouho otevřeno, tak doufám, že mě nebude nikdo kamenovat za OT, popřípadě špatně zvolenému tématu. Patřím k fandům TW sérií, a lámu si hlavu nad tím, jak si vedou dnešní notebooky se Shogunem2. Bohužel ho nemůžu hrát ani na desktopu. A na vysoké prostě chci taky jednou zkusit přenosnou alternativu PC
. Přemýšlím o kusu Lenovo Y570.Core i7-2670QM.8GB.750GB,GF GT555M 2GB. Mám s tím šance na nějaké konfigurace mezi High/Ultra High ?
Není.Šanci máš jen na medium a to v rozmezí 30-40 fps.jakub00 píše:Zdavím, téma už nebylo pěkně dlouho otevřeno, tak doufám, že mě nebude nikdo kamenovat za OT, popřípadě špatně zvolenému tématu. Patřím k fandům TW sérií, a lámu si hlavu nad tím, jak si vedou dnešní notebooky se Shogunem2. Bohužel ho nemůžu hrát ani na desktopu. A na vysoké prostě chci taky jednou zkusit přenosnou alternativu PC. Přemýšlím o kusu Lenovo Y570.Core i7-2670QM.8GB.750GB,GF GT555M 2GB. Mám s tím šance na nějaké konfigurace mezi High/Ultra High ?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3