ten Asus je právě s vlastní pamětí 1GB.. jinak jde o to, že poslední dva roky koukám do PC od rána do večera a něják se mi zhoršil zrak a občas mi z toho blbnou oči, říkám si, že je to možná tím vlněním monitoru, když se pořádně zadívám, tak vidím to, co bych viděl například přes foťáka mám z toho mušky před očima .. tak si říkám, že LCD snad už bude trošku lepší ... šetrnější k očim.. brýle mám, ale koukám s nima spíš jen na filmy, mám je na dálku a nechci je mít nasazený furt, když koukám do kompu, bych se později bez nich už vůbec neobešel a potřeboval ještě jiný
a ano to rozlišení jsem myslel, že mák 1024x768 (jsem už zblblej číslama z notebooků), vlákno s Asusama jsem četl a nepotřebuju nikam přesměrovat, potřebu pořádně zkušenosti lidí, co ten notebook má.. jako například, když jsem chtěl vědět, jak jdou hry (Crysis) na HD3650, tak mi někdo odepsal: mělo by to jít na střední detajly... no ale to mi odepsal někdo, kdo má jinej notebook a nemůže to vědět s urřitou jistotou, tka mě štve, že nenapíše přímo někdo, kdo s tím má prakticou zkušenost, abych vědel, co od toho můžu čekat. řekl bych, že lidi, co si koupí notebooka už sem přestanou chodit, a proto ten kdo ho ještě nemá, nezjistí nic, protože když už něco mám, už na tom stejně nic nezměním a musím to brát jak to je.
tu čtečku otisků jsem myslle jako bonus, že mě to láká zaheslovat si komp na otisk prstů

to je asi nejlepší heslo (akorát to hazarduje se zdravím, aby mi pak někdo neuřízl prsty

) a ty XPčka chci, pač se tady dočítám, že hry běží lěpe pod Xp a že Visty snižujou výkon, já chci výkon co nejvyšší možný .. zatím mě nic nenapadá