NeoPlex píše:edit: spirit: jenze ta v MSI je s DDR2... navic jestli mas 2600 s taktem na hodnote 4200 bodu v 3Dmark06, tak jen pro srovnavani tolik bodu mam na 8600GT bez taktu. S taktem jsem viz popis pres 5k. Takze jake pak, ze je rozhodne HD2600 vykonnejsi. Navic taky mas C2D na santa rose.. u toho 610 je turion X2. Nebude to delat moc, ale neco navic jeste jo
Asi si ma zle pochopil. Napisal som, ze nech vezme HD radsej ako geforcku, ale padla tu rec o HD2600 s DDR3 (nekukal som o aky NB ide, povazoval som to za vychodisko), tak tam nie je o com, urcite HD2600. Ak porovnas obe grafiky s DDR2 resp. obe s DDR3 tak je natom o nieco lepsie 8600 to je fakt, akurat ze ma geforce vyssiu spotrebu a v 3dmarkoch zname "zvyhodnenie" @ nvidia.
/EDIT: Jo, pozeram, ze v tomto NB budu DDR2, cize geforce by bola lepsia.
//A pokial by chcel taktovat v oboch pripadoch, potencial ma vacsi atina - pouziva rovnake jadro (bez rozdielu) ako ma HD2700, cize s 99 percentnou uspesnostou das jadro aspon na 700Mhz a u DDR3 das tie pamate naozaj velmi vysoko. Uz na mojom kusku, kde mam iba DDR2 som ich pretocil z 400mhz na 550mhz, jadro slo na spominanych 700mhz a v hrach mam v priemere o 30-40 percent lepsi framerate. Co som pozeral vysledky ludi s DDR3 verziou, ten rozdiel po OC bol este vacsi.